![]() |
#11 |
Reputacja: 33
|
![]() Edward Barański
syn Rozalii (Ptyś) i Doriana Barańskich, młodszy brat Kamili, którą przedstawiłam w poprzednim poście. ![]() Bliźnięta: Paweł i Ela Forteca dzieci Zyty i Ignacego ![]() ![]() ![]() Paweł i Dominika Galon są najlepszymi przyjaciółmi, a ja mam wrażenie, że już teraz ciągnie ich ku sobie ![]() ![]() Ela z Roxie. ![]() A tutaj z Marysią Sową wg. pokrewieństwa Ela jest jej ciocią ![]() Julita Konieczna Córka Damiana i Sary (Martyniuk) Koniecznych, na zdjęciach z tatą i dziadkiem Gabrysiem ![]() ![]() ![]() ![]() Mała doskonale wie z kim bawi się najlepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwia Wojtaszek córka Janiny i Roberta ![]() ![]() ![]() Mikołaj „Nicky” i Kamil Martyniuk Synowie Andrzeja i Romy (Galon) Martyniuk, a już niedługo starsi bracia małej panienki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teddy Bąkiewicz Teodor jest synem Leny (Bogackiej) i Sebastiana Bąkiewiczów; na zdjęciach z babciami: Bereniką Bąkiewicz i Sonią Bogacką. ![]() ![]() Na początku nie mogłam dojść do tego po kim Teo ma oczy ![]() ![]() ![]() Honorata Stępień Córka Daniela i Małgosi (Centki) Stępień ![]() ![]() ![]() Aleksy i Maksym Krakus Najmłodsi synowie Abigail Krakus i jedyne dzieci Zygmunta Krakus. Mają czwórkę starszego rodzeństwa: Joachima <on zapewne niedługo zagości w moim OJSG>, Rity, Miriam i Jakuba Fręch. Aleksy jest starszy, chociaż między chłopcami jest niewielka różnica wieku ![]() ![]() ![]() Aleksy jest ulubieńcem Miriam. To jedyny brat, którym zajmuje się z niejaką przyjemnością ![]() ![]() Z bratem Jakubem ![]() Maksym, po prostu cały tata, hah. ![]() ![]() ![]() A na koniec mój mały śpioch – Aleks ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|