![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Navari, w trójce wyłączenie Postępu wuja dawało
![]() Ale mimo wszystko na trójkę nie narzekam. Mam wszystkie dodatki, Nraasa, który jakoś stabilizuje tę grę i gra gitara. Do tej pory w czwórce zawadza mi brak małych dzieci (nawet jeśli przyspieszałam dorastanie potomków, to lubiłam strzelić im chociaż kilka fotek na etapie berbecia, żeby zachować ten etap w pamięci swojej i simów) i "znikanie za krawędzią miasta" zamiast króliczych nor. Dla mnie królicze nory wcale nie są takie złe. Lubię te budynki różnych instytucji, dzięki temu miasta nie są puste, a ja mam kilka simowych godzin na to, by zająć się innymi simami z rodziny, albo przełączam się wtedy na chwilę na inną rodzinę. Anie, nie wiem, dlaczego tak się u Ciebie dzieje. Ja mam Nraasa Story Progression, Master Controller, Overwatch i DebugEnabler i, naprawdę, dla mnie gra jest możliwa tylko dzięki tym modom. Przycinki lekkie mam, ale rzadko. Trochę częściej w Isla Paradiso. Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 03.07.2014 - 20:05 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 368 (0 użytkownik(ów) i 368 gości) | |
|
|