![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepraszam za tak długa przerwę, ale egzaminy całkowicie mnie pochłonęły.
Odpowiedzi na komentarze: Spoiler: pokaż Dom: Studenci I
![]() Nadeszło lato, a wraz z nim drugi rok studiów. ![]() ![]() ![]() Wszyscy pochłonięci są rozwijaniem umiejętności. #nuda ![]() Łazienka stała się miejscem socjalizacji. ![]() Aleksander postanowił* zrzucić sadełko, w końcu mamy lato. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aleksandra na kolacji nie było. Jego motywacja była tak silna, że aż "zwaliła" go z nóg. ![]() ![]() Kędziorek podsunęła mi pomysł założenia zespołu. Oto "Gołe Klaty Band". ![]() Featuring z zaspaną Marceliną. ![]() ![]() Wszyscy solidnie przygotowują się do egzaminów... ![]() ... nawet Adrian, który w zeszłym roku miał najgorszą ocenę, pracę semestralną napisał jako pierwszy. ![]() Ona jeszcze nie wie. ![]() ![]() Związek Janki i Aleksandra rozkwita.** ![]() TAK, TO SPAGHETTI NADAJE SIĘ W DO ZJEDZENIA, NIC SIĘ NIE PRZYPALIŁO. ![]() ![]() Tak, spalone spaghetti zostało podane.*** ![]() ![]() ![]() ![]() Dobry Boże... ![]() Tym razem posiłek przygotował Eryk. ![]() Według Eryka w domu nie ma blatów. ![]() Uwielbiam Marcelinę. Sama, bez mojego polecenia ścieli łóżka. Dobre dziecko. ![]() ![]() ZNAJDĘ TEGO, KTO TO ZROBIŁ. ![]() POKUTUJ. ![]() Do wszystkich, który myśleli, że Daria i Eryk będą razem: ![]() BYLIŚCIE W BŁĘDZIE. *To ja postanowiłam, on nie miał nic do gadania. **Pewnie dlatego, że Aleks schudł. ***Dzięki Bogu nikt się nie otruł.
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|