|
|
#3 | |||||
|
Reputacja: 21
|
Nie sądziłem, że jeden obraz może wzbudzać tyle kontrowersji...
Ale każdy ma prawo do swojej opinii, także chill ![]() No aż tak długo czekać nie musiałaś ![]() Mam po prostu pewną dysproporcję w moich dodatkach, np pierdyliard krzeseł i jeden rodzaj rameczek właśnie. Zresztą je się bardzo przywiązuję to takich rzeczy, jak coś mi się spodoba to używam tego do upadłego (nadal czekam aż ktoś napisze coś o wazonie w jadalni ) A poza tym chcę, żeby wszystko miałoa o takie dodatki nie zawsze jest łatwo ![]() Ja generalnie bardzo lubię lampy, nawet nie tylko jako źródło światła, ale też element dekoracyjny, Zresztą to pomieszczenie (szczególnie pod antresolą było baaardzo ciemne, więc musiałem je trochę oświetlić ![]() A tutaj właśnie chciałem użyć innej kuchenki i zwykle Może czasami stare rozwiązania rzeczywiście są najlepsze... ![]() BPS uczy i wychowuje ![]() Dziękuję! ![]() Ale kompletnie nie mam pojęcia co masz na myśli przez "obudowę" ![]() Nie są takie same! Jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz, że minimalnie się różnią (na jednym z nich ten ciemniejszy pasek jest trochę wyżej i ma delikatnie inny kształt, no przynajmniej w grze )Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą myślę, że warto pamiętać, że to jest mieszkanie dla jednej, najwyżej dwóch osób. W dużym, rodzinnym domu raczej nie postawiłbym wanny widocznej z każdego miejsca w nim ![]() Dziękuję za komentarz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwierz mi na słowo, że chciałem użyć okrągłego dywanu, ale żaden nie był w dobrym rozmiarze. Ten stół zajmuje sporo miejsca i potrzebuje dywanu 3x3, a ja miałem niestety tylko takie 2x2 ![]() Mój własny recolor! ![]() Cytat:
Spędziłem nad tą łazienką jakieś 10 minut maksymalnie ![]() Będzie mi bardzo miło! ![]() Dziękuję za opinię ![]() Trufel, Quixley, Agor-ia, marandile - dziękuję bardzo za miłe komentarze ![]() Ktoś jeszcze się skusi? :3 Ostatnio edytowane przez Shiver : 14.07.2014 - 07:36 |
|||||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|