![]() |
#11 | ||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() (3 małych simów, 4 dorosłych i kot) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale tak poza tym to Klemens też ma swoją własną historię - nie mniej niepokojącą niż wszystkie ukazane na łamach tego OJSG. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki serdeczne ludziska! ![]() Chyba czasy, w których dostawałam po 7 komentarzy za odcinek minęły bezpowrotnie ![]() ![]() WIP. Dwa domki. Pierwszy to nieskończony "Klasyk". Na razie podoba mi się tylko od frontu ![]() Drugi wybudowałam wczoraj dla małżeństwa Bartka i Jagódki Roklin, ich córci Ady oraz mieszkających wraz z nimi rodziców pani Roklin - państwa Heblarek. Jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż też nie uważam go za skończonego ![]() Pokazany pokój to sypialnia młodych. Ten nieszczęsny kaloryfer muszę zlokalizować gdzie indziej, bo ostatnio się czepiałam o to samo u kogoś ![]() Dorzuciłabym Wam zdjęcia miasteczka, ale mam włączonego CASa w innym otoczeniu, a w nim czekającą robotę na przynajmniej pół godziny... I taka ciekawostka - od 15.07.2007 gram w The Sims 2! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zachęcam do skomentowania ostatniego odcinka! Pamiętajcie - im więcej Was komentuje, tym większa moja motywacja do pisania! Ostatnio edytowane przez Liv : 15.07.2014 - 11:47 |
||||||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|