![]() |
#11 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki - ja dzisiaj zdałam teorię ![]() Dominisia ![]() ![]() ![]() Tom mówisz? ![]() ![]() Hoho, Cyprian się wyrobił ![]() Kuzyn Michaś :> Fajnie, że dzieci mają takie towarzystwo do zabawy ![]() Cytat:
![]() Ilona i Emilia? Co za zbieżność! ![]() ![]() ![]() Tak, tak, u Ciebie to żony braci Galon, ale w tym przypadku to nie jest taki niski stopień znajomości ![]() http://i1152.photobucket.com/albums/...ps825c4d80.jpg - ładnie to tak naśmiewać sie z żony, która w dodatku DZIĘKI NIEMU jest w stanie błogosławionym? ![]() Tak, tak, wiem... xD Sugeruję zmienić fryzurę panience Galon - ta jej niezupełnie pasuje! ŻONA MICHAŁA?! CZY JA DOBRZE WIDZĘ?! ![]() ![]() Myślę, że wskazany będzie update drzewa genealogicznego ![]() JERRY!!! ![]() ![]() Haha, to dziadek! Zastawiałam się, kim jest ten pan ![]() ![]() Marcel... Ah, ci młodsi bracia! ![]() Swoją drogą to niewiarygodne, że Abigail z 4 (dobrze pamiętam?) dzieci znalazła męża i jeszcze zaszła w dwie kolejne ciąże ![]() Braciszek Dominiki aż prosi się o piegi ![]() Tom jako kociątko miał niebieskie oczy... ![]() Kotełek przeuroczy! Te jego wdzięczne pozy ![]() Na tych zdjęciach Michaś to młody dorosły... MASAKRA ![]() ![]() U Cyprianka i Ilonki bardzo radośnie i spokojnie ![]() ![]() ![]() Chciałabym już się dowiedzieć, jak się rozwiązała sprawa zakochańców z wcześniejszego posta ![]() EDIT: Diana i Dominika! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 24.07.2014 - 20:01 |
|||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|