![]() |
#11 |
Reputacja: 41
|
![]()
To i ja skomentuję ten odcinek
![]() Bardzo wyczekiwany przeze mnie jak każdy inny ![]() Na początku od razu powiem, że Katia ma fajny nos. Trochę jak u czarownicy. Nareszcie wzięli ślub ![]() Z tego co widzę to w małżeństwie Mari Magdaleny i Hierka układa się całkiem dobrze ![]() Larysa na 14 zdjęciu wygląda tak niewinnie i ogólnie jest piękna ![]() Fajnie, ze znalazła miłość "swojego życia". Hura Cyprian będzie miał swoje dziecko ![]() ![]() Tatiana jest taka słodziutka i ten smoczek i cała ona jest nie do opisania ![]() ![]() Wszystkie dzieciaczki są słodkie *_* Trochę chyba za późno ruszyło sumienie Marcela,ale dobrze, ze w ogóle ruszyło ![]() Na miejscu pani Woff też bym się tak zachował. Do tej pory nie wiem jak budujesz takie ładne domy ![]() Kapliczka w Nigdzie jest także ładna chociaż mam cichą nadzieję, ze ją nam kiedyś pokażesz ![]() Nie ma to jak taplać się w kałuży. Jestem pełen podziwu wytrzymałości Baska. W następnej części pragnąłbym dostrzec Domańskich i historię Bazylego ![]() Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 08.08.2014 - 10:42 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|