|
|
#11 | |
|
Reputacja: 14
|
Widzę, że niektórzy to już nie tylko wiedzą jak w 100% będzie wyglądała ta gra (choć jeszcze jej nie ma), ale też potrafią na 100% przewidzieć jak będą wyglądały dodatki do niej. No same nostradamusy
![]() Lista braków, do której ktoś podał odnośnik, jest jak dla mnie trochę żałosna. Wpisuje się to, co było w jedynce lub dwójce lub trójce i podaje jako braki czwórki. No litości. Kto i kiedy powiedział, że w podstawie (!) czwórki ma być wszystko co było w trzech poprzednich podstawach? Jestem pewna (na 99%), że gdyby powtórzyli poprzednie odsłony, byłoby jedno wielkie biadolenie, że nawet nie potrafią nic nowego wymyślić. A najbardziej na tej liście bawi mnie "brak króliczych nor". Było już biadolenie na królicze nory, to teraz czas biadolić, że ich nie ma. Krótko mówiąc: "jakby nie stanął, tak d**a z tyłu" ![]() Cytat:
W czwórce, jeśli będzie mi zależało na sąsiadach, będę mogła ich kontrolować przełączając się do nich co jakiś czas (tak jak to robiłam w dwójce) i nie martwiąc się, że gra mi się zatnie tak, że będę musiała ją wyłączyć. Ja tak to widzę i dla mnie to jest dobre rozwiązanie.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 08.08.2014 - 11:50 |
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|