![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Twoja okolica wygląda świetnie ! Naprawdę się napracowałaś, wiele czasu musiałaś na to poświęcić..
Nie wiem zupełnie jak komentować to wszystko, żeby się nie pogubić ![]() Anzelm Ławecki i lekcja polskiego się przypomniała.. Matko, już nigdy nie będę miała lekcji polskiego ![]() No ja to bym wygnała tą cholerę puszczalską na zbity pyszczek.. Zenobia... Czy ktoś grał w Resident Evil Revelations czy to tylko przypadek ![]() Ach Jesika i jej miłość. Niczym z filmu z Hollywood ![]() Podziwiam, ładne ubrania ciążowe.. Jak dla mnie to za dużo zachodu z nimi.. Małżeństwo i nie mieszkają razem? Ale dziecko zrobili ![]() Mama Zenobii zaś wychodziła do pracy wieczorami ![]() Mała Zeni poleciała po pomoc do sąsiadów no no, niezła. Ile latek miała? ![]() Ja wiem, wcale nie wyglądała jakby życie z niej uszło :d No dobra, to kto zabił tego ojca? .. Ach tak to jest. Matka puszczalska to i córka, to chyba jest w genach ![]() BTW znów ładny ciuch ciążowy Sławek jest uroczy ![]() No to witaj Klementyno z ładnymi ciuszkami ![]() Nie mogę zrozumieć, czemu Roksana się nie wyprowadziła. Przez tyle lat... Mogła wynająć mieszkanie. Oż to Szila jedna... Wyprowadziła się bez córki, ach wiedziałam że to kawał cipy nieogolonej O matko, szalenie podoba mi się strój Anabelle ten który miała podczas zaręczyn.. I co, to koniec ich historii? A co z Klementynką? Zostawiła ją? To nawet Sławek się nie wyprowadził ![]() Matko, jaka wspaniała historia.. Pokazuje jak zmienia się życie każdego, nawet sima. Po prostu wspaniała ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Tymek moim zdaniem dobrze postąpił mówiąc, że to jej problem. Gdyby nóżek nie rozkładała to by nie cierpiała.. ![]() Jakie urocze cytrynki na ścianie ![]() I jednak wrócił.. ![]() I kolejne oświadczyny w kuchni ![]() Jak uroczo, że wszyscy na ślubie siedzą, u mnie zanim usiądą to już po ślubie.. Bonusowa fotka jest boska ![]() O i znów pobaraszkowali sobie ![]() Ćwiczenia baletowe niczym z Hung Up Madonny ![]() I kolejne oświadczyny w kuchni ![]() ![]() Boże jakie ładne ciuchy masz..
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|