![]() |
#1 |
Reputacja: 23
|
![]() ![]() Cześć! Postanowiłam założyć kolejne ojsg, czy mi wypali - zobaczymy. Mam nadzieje, że ktokolwiek tu będzie zaglądał i że temat przetrwa. ![]() A więc lecimy z moją ukochaną rodziną - Ogórkami (nazwa robocza). Głowa rodziny, wiadomo - najbardziej dojrzała i ogarnięta simka, Agata. ![]() ![]() Ania, cicha i spokojna, chce być piratem kosmicznym. ![]() Kamil, rudy szogun. ![]() ![]() Martens - zbyt pyskata, trochę #hipster. Romansuje z Kamilem. ![]() Natalka, różowa landryna, totalny nieogar, chce mieć dużo dzieci. rafał w tle srsly ![]() Rafał, #gaydetected... :x ![]() Jest też koteł - Robaczek. Jak widać robi mase. ![]() ![]() Pierwszy dzień w domu - pożar. Brawa dla Natalki ![]() ![]() ![]() Szalona Marta krzywdzi uszy domowników. ![]() Plotkiploteczki. ![]() Pierwszy dzień w pracy - zwolniona! Brawa dla Natalki ponownie. ![]() ![]() Kamil wykorzystał fakt, że Natalka była minimalnie przybita i zaczął się do niej dobierać. I wszyscy zadowoleni. ![]() Romansik kwitnie ^^ ![]() ![]() Tak btw to Kamil jest lamą. : )))))))) ![]() Trochę się zagalopowali i #oops Marta ich przyłapała. Kolorowo nie było. ;x ![]() (marta śmierdzi hyhy) ![]() ![]() Natalka wygrała, a że Kamil zawsze wolał waleczne kobiety to postanowił ją poprosić o rękę. #yolo? ![]() ![]() a tak na serio to Natalka wpadła... będzie rude dziecko ;x a oboje wolą żyć po bożemu ![]() ![]() Kolejny dzień zaczął się od plotek, dom szumiał o ciąży Natalki. ![]() "i rozumiesz, znają się JEDEN dzień" ![]() :3 ![]() ![]() Śniadanko i ups, dosiadła się Marta. #awkward ![]() ![]() kocham. dwójkowe. animacje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstyd! ![]() Tej pani włączył się instynkt macierzyński, a Robaczkowi się obrywa. ![]() ![]() Ogólnie wiem, ze akcja skupiła się na Natalce i Kamilu, ale z czasem każdy znajdzie się w centrum uwagi. :3 A skoro tak to odcinek dedykuje całej konfie (lofki kisski buziaczki przesyłam), ale w szczególności krewetce i Chwalisławie. *rodzina okupuje dom stworzony przez krewetke, a simy wcaaale nie są inspirowane prawdziwymi osobami XD Ostatnio edytowane przez La Tortura : 22.02.2015 - 12:41 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|