Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 22.03.2015, 16:57   #11
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Miasteczko

Co do piwa:
Spoiler: pokaż
Cytat:
Ale wtedy zdanie musiałoby się zaczynać od "Piwa...". Więc w tej kwestii nie zgadzam się z Tobą.
Bardzo mi miło, że się ze mną nie zgadzasz, mnie się jednak nadal wydaje (po licznych przemyśleniach), że powinno być "którego" Być może obie formy są poprawne. Musimy napisać do profesora Miodka
Tak naprawdę jest to mało istotne, bo to nic rażącego, niezależnie od tego czy zła jest Twoja czy moja wersja. Problemem jest, gdy ktoś pisze lub mówi w stylu "wyszłem, przyszłem", albo kompletnie nie potrafi składać prostych zdań, z czym, jestem pewna, nie raz spotkałaś się choćby na tym forum
Czasami zastanawiam się, czy ludziom sprawia ból posługiwanie się poprawnie ojczystą mową?

Zanim zaczęłam czytać nowy odcinek zauważyłam, że jest strasznie długi. Nie przeszkadza mi to, tylko zastanawiam się jak Ty to robisz Ja mam tak mało czasu na grę Czasami aż boję się, że żeby mieć o czym pisać, będę musiała siedzieć po nocach i grać resztkami sił

Biedny Michał.
Spotkanie ojca z synem jest naprawdę wzruszające. Tylko żona nie była zadowolona. Dobrze, że ostatecznie się z tym pogodziła, bo inaczej jej życie stało by się nieznośne.

Ada i Adam zapowiadali się tak pięknie jako kochająca i wspierająca się para. No cóż, wygląda na to, że Adam nie dorósł do bycia ojcem. Nie mogę uwierzyć, że Ada nie kopnęła go porządnie w siedzenie. Jednak nie tak łatwo stłumić w sobie miłość. Pozostaje życzyć Adzie, żeby spotkała kogoś lepszego od Adama, kogoś, kto na nią zasługuje i kto pokocha ją oraz jej dzieci, a ona będzie umiała odwzajemnić to uczucie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania