Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 29.07.2015, 14:36   #11
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

No to przybywam xd Akurat mam nawet wenę do pisania, więc pewnie zaraz zacznę Ci spamić na temat nowości w Indexie

Cytat:
Napisał Liv
(Annetti tylko pytała o niego =D)
I uważam to za szczyt samokontroli, ha! Ale nie przyzwyczajaj się

Bańka-wstańka! Elinora jest kochana
Cytat:
stojącą naprzeciwko Franka pod ślubnym łukiem
To byłby chyba koniec świata w Nieznanowie W dalszym ciągu ciężko mi wyobrazić sobie go pod łukiem

Tymek i Linda muszą być chyba fajnymi rodzicami xD No, ale w sumie koncert razem ze starszymi? Nie posądzałabym kogoś pokroju Franka o to, że będzie chciał takie coś Dosia jest urocza w tych próbach wytłumaczenia temu tumanowi co do niego czuje Wiesz co? Czytając wypowiedzi nastoletniego Franka wprost nie mogę się nie śmiać xd I nawet się czuł jak we friendzonie, haha. Oj Franuś, Franuś
Oho, szaleństwa jak za czasów rodziców. O! I Dosia też ma koszulę w kratę tak jak Linda! Haha, wmawianie sobie, że to nie ciąża jest dość oryginalnym pomysłem. Dobrze, że nie zaprzeczała aż do rozwiązania xd Franek swoją drogą też spostrzegawczy... Brak mi słów na Frania :< Ojej, Eulalia jest bardzo ładna ^^ Ciekawe jak długo potrwa zgoda między Stankiem a Dosią. I tak powstała Ola Haha, opieka Franka nad małą z pomocą cioć jest genialna. Gdyby nie Eulalia i Gracja, to chyba byłoby ciężko xd Ola jest kochana
Cytat:
Dlaczego na tych zdjęciach nie ma Franka, dowiecie się w następnym odcinku.
Jak to dlaczego? Bo hulał z Gracją w basenie itd.

Oho, Janusz powrócił :> Haha, to on nawet głos umie zmieniać :o A jednak, duchy istnieją. Już ci wspomniałam, że ciężko było mi przyjąć do świadomości fakt, że to jednak Izaak. W każdym razie na początku na serio miałam mętlik w głowie xd Ale minęło kilka godzin i już się z tym pogodzilam. W sumie to dobrze, że M. i I. się pogodzili ^^ i to tak szybko. Bo zagorzała feministka Michasia zawsze mogła zrobić awanturę czy coś z byle powodu, haha xd No i obściskiwanie się na oczach córki xD Iza - obrończyni moralności Hm... Ciekawie przedstawiłaś rozmowę Izy i Izaaka No i te zgadywanki Chociaż w sumie w rozmowę został trochę wplątany Adaś. Jestem ciekawa czy jakoś to będzie rzutować na relację panny Kerner z młodym Roklinem Haha, jaki ślub!
Cytat:
Napisał Izaak
- Ja bym się ucieszył, gdyby przybył nam Michaś do kolekcji.
Też bym się ucieszyła

Przedostatnie zdjęcie Izy jest urocze
Cytat:
- Tak, byliśmy. I zapewne bylibyśmy nadal, gdyby twoja mama nie ciągnęła mnie pewnego razu za język...
- Opowiedz mi o tym!
Adaś chyba musi zacząć uważać na to co będzie mówił xD

O nie! Lilka! Zmieniła się nie do poznania I jeszcze te odzywki do Klemensa. Masakra jakaś :o Ja to bym chyba była przerażona jakbym ją zobaczyła. Ciekawe czy Himler gdzieś z tym pójdzie... Hm... Mam nadzieję, że Lucek w odsiadce cokolwiek zrozumie i może postanowi się zmienić. Smutne to wszystko No i w zasadzie ten fałszywy ślub... Masakra jakaś :o

No, to teraz tradycyjnie czekam na ciąg dalszy Może tym razem nie będziesz musiała wzywać czytelników imiennie?

I dalej wnioskuję o Graczyków xd
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania