![]() |
#38 | |
Reputacja: 41
|
![]()
Ma wielkie predyspozycje.
W imieniu Henryka dziękuję ![]() W ogóle Henryk mi jakoś strasznie Jana przypomina. Dziękuję ![]() Takowych nie zdążyłem zrobic jak był małe ![]() Cytat:
![]() A w dzisiejszej relacji: -Dalsze życie Dezyderiusza i Iwony Por - Życie studenckie Marii Por Zapraszam! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Sklep Kopytko oferuje najświeższe warzywa i owoce! Mieszkańcy Dawidowa zgadzają się z tą opinią. ![]() ![]() Dezyderiusz jako głowa rodziny troszczy się o to, aby jego najbliżsi nie głodowali. ![]() ![]() Nie tylko on się troszczy o rodzinę. Iwona zajmuje się dziećmi. ![]() Dezyderiusz nadal pracuje na budowie. Nikt jeszcze nie docenił jego starań. ![]() Dla Joanny, to był pierwszy dzień w szkole. Maria pomogła jej się oswoić w nowej sytuacji. Maria, to zdolna uczennica. ![]() ![]() Nadeszły urodziny Gerarda i Daniela (Gerard przedstawiony w drugiej partii urodzinowych zdjęć, natomiast Daniel w pierwszej). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joanna przy pomocy rodziców zaczęła sobie coraz lepiej radzić w szkole. ![]() Jednak Dezyderiusz i Iwona mieli również za zadanie wychować Daniela i Gerarda na dobre simy, co przychodziło z pozytywnym lub negatywnym skutkiem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niekiedy jednak nie mieli już siły. ![]() Urodzin w najbliższym czasie doczekała się również Maria. ![]() ![]() Od razu postanowiła wyjechać na studia z wybranym kierunkiem - aktorstwo. ![]() ![]() Gerard z Danielem również zmienili grupę wiekową. ![]() ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ W końcu zaznam prawdziwego życia... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To, co czuła w chwili rozpoczęcia studiowania była nie do opisania. ![]() ![]() ![]() - Cześć! Nazywam się Maria... Maria Por. Przybyła z Dawidowa. A Ty? Jak się nazywasz? - Teodor Bulwa. Miło mi Ciebie poznać Mario. Dawidowo? Nie słyszałem nigdy o takiej miejscowości. ![]() I tym oto sposobem rozpoczęła się znajomość Marii i Teodora. - Studiujesz aktorstwo? W sumie nie dziwię się. Taka uroda nie może się zmarnować! ![]() - A mój tata na to "Maria zbij ten wazon, bo go mamusia dostałą od Twojej babci i tylko zajmuje miejsce" ![]() - Moze byśmy spędzili czas tylko we dwoje? - Teraz też go spędzamy razem Mario - Myślałam o poważniejszym spotkaniu Teodorku - Nie mam nic przeciwko Mario ![]() - Powiem Ci szczerze, że powinieneś się więcej uśmiechać. ![]() Lecz pewnego razu emocje wzięły górę i młodzi wyznali sobie uczucie, którym darzyli siebie wzajemnie przez tyle czasu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak Maria nie należała do świętych simek i lubiła poznawać nowych simów. Niekiedy zdarzało się, że pocałunek dla Marii nie wystarczał. większa wersja ![]() - Złociutka mówiła Ci, że to zrujnuje Ci życie - Przestań zrzędzić stara babo. Nie płacę Ci za Twoje extra rady, tylko za randkę w ciemno - Będziesz tego gorzko żałowała ![]() Marię cieszyły podarki od jej kochanków. ![]() ![]() ![]() Lecz wszystko co dobre kiedyś się kończy. Teodor w końcu zrozumiał, że nie jest jedynym simem w sercu Marii i postanowił się z nią rozstać. - Zmarnowałem tylko na Ciebie czas podła świnio. Wynoś się stąd, bo w tym akademiku będziesz miała istne piekło. ![]() Kobieta załamała się. Zdała sobie sprawę, że to wszystko zaszło za daleko. Nic już nie można było naprawić. ![]() Aby się pocieszyć postanowiła zmienić swój wizerunek oraz załozyć konto na portalu randkowym simdate.com ![]() ![]() Jednak to nie powstrzymało jej bólu po stracie Teodora. Maria zdała studia z wyróżnieniem i powróciła jak najszybciej do Dawidowa. ![]() ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Zapraszam do komentowania! Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 17.12.2016 - 19:40 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|