|
![]() |
#2 |
Reputacja: 41
|
![]()
Odpowiedzi na komentarze jak zwykle w spoilerze.
Spoiler: pokaż Zapraszam ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Z racji iż Henryk tak jak wspominałem jest biologiem, to postanowił przygotować dla szkoły owadnik. Jednak pszczoły nie były chętne, aby mu w tym pomóc. ![]() Mała Hilaria doczekała się swoich urodzin. ![]() ![]() Walentyna również. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tato posłuchaj. Co z tego, że ta uczelnia znajduje się na zupełnie innym kontynencie. Toć są jeszcze statki. Chyba nawet takim dziadek Jan tutaj zawędrował. ![]() Walentyna jednak nie przekonała ojca i wybrała się na inną uczelnię niż planowała. ![]() Trochę obawiała się tego, czy po tym kierunku, który wybrała znajdzie prace. Nie była ona optymistką. ![]() ![]() ![]() -Wiem, że to dobra decyzja. Nie zostawię tego tak. To mój obowiązek ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Bolesław po skończonych studiach kupił dom w Dawidowie. ![]() Pierwsza noc w nowym domu. ![]() Następnego dnia sim udał się na zakupy do H&M. ![]() ![]() A później odwiedził nowe miejsca w swoim rodzinnym mieście. ![]() -Miło mi pana poznać. Nazywam się Julianna ![]() Rozmowa się na początku nie kleiła. ![]() Lecz z czasem młodzi odkryli jak wiele mają wspólnych tematów. -Najbardziej śmieszyła mnie ta modelka, która szła po wybiegu jak kaczka ![]() Później zaczęły się częstsze rozmowy. ![]() Bolesław jednak miał inne obowiązki - pracę. ![]() Oraz nowe hobby. ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Zapraszam do komentowania! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|