![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dzień dobry. Jak widać po tytule tematu - dręczą mnie dwa problemy odnośnie gier. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś był tak miły i mi pomógł...
1. Pierwszy problem dotyczy tego, że z niewiadomych przyczyn wykasowało mi wszystkie opisy rodzin i otoczeń. Dodatkowo w głównym panelu otoczeń zamieniło mi ich nazwy na angielskie odpowiedniki. Samo to mi nie przeszkadza, ale od tego czasu nie mogę wejść w ogóle do Werony. Otoczenie ładuje się do drugiego "kwadracika", a poźniej następuje niekończące się czekanie. Czy ktoś wie, co mogę zrobić? (na innych profilach wszystko jest w porządku) Posiadam sporo dodatków z internetu (ok. 250 plików, ale tylko fryzury i ubrania), ale chyba nie to jest przyczyną problemu, ponieważ próbowałam tymczasowo usunąć cały ten folder, ale to nic nie dało. Korzystałam również z kodu boolProp, ale dopiero po około miesiącu wystąpił problem. 2. Drugim problemem, o wiele mniej dręczącym, jest fakt... ciąży Sima. Jest to Sim płci męskiej, zapłodniony dzięki Tombstone Of Life And Death, udostępnionym dzięki boolProp. W chwili porodu, gdy występuje komunikat "Proszę chwilę poczekać, aż bocian przyniesie upragnione zawiniątko" (czy jakoś tak), wyskakuje nasze dobrze znane "Aplikacja została zakłócona" itd. Czy problem leży w płci Sima? Jeśli tak, to czy da się usunąć tę ciążę? (jakkolwiek by to nie brzmiało...) Z góry dziękuję za poświęconą mi uwagę i błagam o pomoc... P.S. Simy mam oryginalne. Ostatnio edytowane przez jeralniance : 09.04.2008 - 16:57 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|