![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vibruś (słowo zastrzeżone tylko dla mnie!) odwaliłaś kawał dobrej roboty. Moja ocena nie będzie ani trochę tendencyjna
![]() Domek od samego początku skojarzył mi się z zajazdem. Udało Ci się doskonale nadać klimat tego miejsca. Ciekawa bryła. Nawet udały Ci się te kombinacje z kątem nachylenia dachu ![]() Hall główny: Urządzony ze smakiem, stanowi cudowny łącznik pomiędzy wejściem a dalszymi pomieszczeniami... Kuchnia: Lodówka wygląda trochę jak prostopadłościan. Co to jest to za kuchenką? Szklana ściana z "ozdobnikiem"? I czy półeczka wisi na tym czymś? ![]() Jadalnia: Mniam.. Smacznego. Zaciekawił mnie tutaj kominek częściowo ukryty za łukiem ![]() Salon: Fajny pomysł miałaś z pokazaniem dachu od wewnątrz a nie sufitu z OŻ ![]() Sypialnia gościnna: Z wysokim standardem ![]() Sypialnia gospodarzy: aaa.. Znowu ten sam kominek, co w jadalni... Niemienia to jednak faktu, że z całą pewnością można tu wypocząć od całodniowej pracy ![]() Łazienki: co tu dużo mówić: Cudo! Mam pytanie: Czy dom jest odcięty od elektryczności? Bo nigdzie nie widzę żyrandola, lampek, tylko same świece. Nie zauważyłem także telewizora, a więc chyba mam rację! ![]() Ocena: 10/10 100% Zamiast punktacji wystawię wniosek: Osiągnęłaś z całą pewnością szczyt możliwości w projektowaniu i dekorowaniu pomieszczeń w grze The Sims 2! ![]() Pozdrawiam ![]() Woltuwa |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|