![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał <zaniemówiła z wrażenia>...........
Tym projektem udowodniłaś, że potrafisz tworzyć piekne domy nie tylko w nowoczesnym stylu, chłodne i lśniący porządkiem. Udowodniłaś, że jesteś wszechstronna i gdy przyjdzie Ci zbudować co innego niż nowoczesną willę to sobie poradzisz. Dom Ci wyszedł naprawdę przepiękny, wprost idealny. Znakomity dobór kolorów, utrzymany w nieco wiejskim, miejszcami orientalmym stylu. To co stworzyłaś bardzo mi się podoba. Jestem pełna podziwu. Tak trzymaj, czekam na następne Twoje projekty. Ocena (ta liczba to tylko formalność, bo nie da się w taki sposób przedstawić tego jaki ten projekt jest niesamowity i jak mnie zauroczył): 1000000000000000000000000000/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Nie podoba mi się za bardzo bryła i to , że użyłaś trzy razy podobnych/ identycznych kominków. Reszta jest jak najbardziej ok.
#14 |
|
![]()
wiesz... gram w simsy od 2002 ( wydaje mi się że trochę długo to jest) ale tak wspaniałego domu jeszcze nie widziałem.
Gratuluje!! |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() Cytat:
Woltuwa. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Nieprawda, bo ten w sypialni jest identyczny jak ten w jadalni. a bryła po prostu mi nie przypadła do gustu. Wcześniejsze mi się bardziej podobały. Poza tym o gustach się nie dyskutuje
![]()
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zamurowało mnie... Wprost przecudnowny domek. Jeden z najpiękniejszych jaki widziałem na forum. Bardzo podoba mi się prysznic, a bryła jest tak klasycznie nowoczesna
![]()
#18 |
Guest
|
![]()
ojaoja cudny
![]() Wszystko jest śliczne...kominki,ozdoby..aż brak słów! Wszystko jest dopasowane...D 10/10 - najpiękniejszy domek jaki widziałam na forum! |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
dom swietny, aczkolwiek bez wibratora nie mialby takiego uroku
![]() |