![]() |
#32 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Bryła domu sama w sobie kształtem nie specjalnie mnie urzekła ale dzięki dużej liczbie roślinności otaczającej dom i pięknych okien i drzwi wejściowych prezentuje się całkiem ładnie . Ogród Ogród bardzo mi się spodoba Dużo roślin i wiele małych szczegółów takich jak małe kamienie itp. Najbardziej spodobało mi się miejsce w ogrodzie gdzie stoi studnia . Wnętrze Widzę że lubujesz się w stylu wiktoriańskim w urządzaniu wnętrz . Wszystkie meble się świetnie do siebie dopasowane i bardzo ładna kolorystyka wnętrz . A co do kominku choć stylistycznie jak najbardziej pasuje jednak razi mnie to że nie ma dziury na rozpalenie ognia . Ogólnie dom bardzo mi się podoba . Ocena + Ogród + Wnętrze + Duży realizm projekcie + Duża dbałość o szczegóły - Kształt bryły Ocena Liczbowa Bryła 7/10 Ogród 9/10 Wnętrze 10/10 Ogół 9.6/10 Ps. daj znać na PW skąd masz drzwi wejściowe oraz tą niską trawą którą umieściłaś np. obok drzewa na chodniku , Pozdrawiam Kowalino
|
|