![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. łomegie, od tych imion język mi szwankuje o_O
"Ten po prawej na obrazku to uprzejmy, żarłoczny i mimo wszystko wysportowany chłopak, który zawsze podchodzi do wszystkiego optymistycznie. Dla niego liczą się przyjaciele. Ten drugi to jego złe wcielenie pochodzące z... dowiecie się jak przeczytacie. (baaaaaaaaaaardzo zachęcające -.-) Jest jego totalnym przeciwieństwem chyba, że chodzi o fakt wysportowania." (wysportowania? sorki, może coś źle zrozumiałam. Bardziej pasuje mi tu : jest jego totalnym przeciwieństwem w kwestii sportu) 2. NIGDY PRZENIGDY nie dodawaj emotek do tekstu, NAWET jeżeli to miało być fajne. 3. Tu nie ma takiego czegoś jak przedstawienie postaci. Dajesz od razu odcinek, ewentualnie przedstawienie postaci + odc pod tym. 4. Kolejne fs o tematyce anime/mangi (nie znam się) nie, żebym była przeciwna czy coś, tylko ok kiedy w fs pojawia się takie.... coś? Ni to zrozumiałe, ni to nawet polsko brzmiące, a nawet niekoniecznie fajne. Ludzie, rozwijajcie talenty, ale w taki sposób, żeby inne osoby nie cierpiały podczas czytania tego no *__*. I teraz jestem ciekawa, czy dasz następny odcinek
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|