![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() ''Climat de Printempŝ'' - hm...idealna nazwa dla tego domu, po polsku znaczy ''Wiosenny Klimat''. Wybrałem taką nazwę, ponieważ ogromnie pasowała do domku, ze względu na ogród. Wyszedł mi na prawdę wiosennie....Z początku była tylko ścieżka, potem modyfikacja terenu, pokrycia podłoża, następnie roślinki, drzewa itp...Jest to dom konkursowy. Dobra przestanę Was zanudzać tym tekstem:
* * * * * * * * * * * * * * * * Naszą wędrówkę rozpoczniemy od pokazania bryły i wdzięku ogrodu ![]() ![]() ![]() ![]() Wejdźmy do środka i spójrzmy na przedsionek ![]() ![]() ![]() Drugie pomieszczenie, które zwiedzimy to kuchnia i kącik jadalny ![]() ![]() ![]() ![]() Z kuchni prowadzą drzwi do gabinetu, ale zobaczmy go od głównego wejścia ![]() ![]() ![]() Przejdźmy teraz do sypialni ![]() ![]() ![]() ![]() Z sypialni prowadzą drzwi do takiego ''tylnego ogródka'' ![]() ![]() ![]() Wejdźmy do łazienki ![]() ![]() ![]() Hm...przejdźmy do oglądania sypialni dziecięcej ![]() ![]() ![]() A na koniec odpocznijmy w salonie ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() Dziękuję za poświęcenie mi czasu |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Za mało zdjęć bryły.
W ogóle - słabo. Kolory są mdłe, nie pasują do siebie. Pusto. W salonie za małe firanki. 5/10
#3 |
|
![]()
Naprawdę umiałeś zrobić coś bardzo ładnego z maxisa.
Podoba mi się, ale są trzy rzeczy których nie mogę przeboleć ![]() Te zdjęcia na zewnątrz... nie widać dachu ![]() W przedpokoju to duże lustro powieszone za szafką i stoliki w łazience ![]()
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Na samym początku dziękuję Ci za rywalizację w konkursie .
![]() Twój projekt szczególnie spodobał mi się za roślinny przepych , który tworzy wyjątkowo ładny i barwny ogród oraz za aranżacyjne ładne i " uporządkowne " wnętrza . Widać siłę Twoich starań i coraz lepsze efekty ! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wszsyko ladnie,pieknie,udowodniles po raz kolejny,ze maxis tez moze byc fajny : )
Widać,ze sie starales :> 10/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kolory- fakt, troche sie gryzą, no i tak troche smutno
![]() Ale na zewnątrz widać, że jest wiosna ;] Nawet ładnie ![]() 7/10
![]() |
#8 |
|
![]()
Swoim projektem pokazałeś, że masz gust i wciąż się rozwijasz artystycznie.
Nie będę oryginalna i powtórzę to, co zauważyli inni, potrafisz wydobyć piękno z maxisa, co jest niezwykle trudne ![]() Wiosna, wiosna... ![]() Ostatnio edytowane przez Wikki : 18.04.2009 - 13:41 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dom mi się podoba, ale jest parę ale
![]() kubuss |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No, no tak szybkich postępów w budowaniu i meblowaniu to ci zazdroszczę.
![]() Widać jak stopniowo i bardzo płynnie się rozwijasz! Obrałeś sobie nie łatwe zadanie, bo cały projekt robiłeś tylko z maxisa, ale efekt jest bardzo ładny! Całość taka kolorowa, tyle wiosny w ogrodzie, że chciałabym się tam znaleźć. Pomieszczenia też ładne, bogato dekorowane, nie przypadła mi zbytnio do gustu tylko sypialnia ze względu na tą czerń. Ocena 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|