![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny pomysł ale gorzej z wykonaniem.
Chyba nie ma większej potrzeby wymieniania co jest nie tak bo w pierwszych komentarzach jest to co napisała bym ja. Tylko...nie wiem czy to było już pisane, ale czemu toaleta jest tylko dla mężczyzn? Oo To się nazywa dyskryminacja kobiet!
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Tusia^^-Hehe...ale raczej kobiety w noge i kosza nie grają
![]() A toalety są tylko dla zawodników |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
avenly-A to soreczki
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Za dużo naustawiałeś boisk do koszykówki
![]() Jesteś z Ożar,tych koło Kamieńca Ząbk. i Mąkolna? Jak tak,to wczoraj przez nie przejeżdżałam rowerem ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Rainbow-Dokładnie!!...no właśnie nie wiem jak ustawic te boiska
![]() Skąd jesteś?? |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Mogłeś ustawić boiska po dwóch stronach,a resztę wolnego miejsca pokryć parkietem (jest w podłogach chyba taki parkiecik,z jakiego są "zrobione" te boiska"
![]() A jestem z wielkiej wsi Złoty Stok ![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
W sumie fajny pomysł z tym "stadionem" (chociaż stadion kojarzy się bardziej z boiskiem do nogi, aniżeli boiskiem do nogi i kosza
![]() ![]() Boisko do nogi trochę nie wyszło. Poza tym, trybuny dla widzów powinny być wyżej (co, jeśli ktoś dostanie piłką w łeb? ![]() Do drugiego boiska też się czepnę. Chyba te poszczególne części powinny być ustawione inaczej... (znaczy te segmenty parkietu). A właśnie... Skoro to jest na dworze, to raczej powinien się tam znaleźć BETON! Przebieralnie i łazienki już są OK ![]() 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Rainbow-Właśnie ja też nie wiedziałem,że jest ktoś na forum z moich stron (oprócz brata który korzysta z tego samego kompa
![]() Liv-Dziękuję bardzo...a w sprawie ,,piłką w łeb"...to o to chodzi ![]() ![]() Ja zawsze gdy ide na boisko muszę dostac ![]() Późńiej mnie przepraszają a ja wielkieg ofocha strzelam i idę ![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 15
|
![]()
Tak to wszystko odwaliłeś na odwal
![]() ![]() Dlaczego nie ma trybun tylko ławki, na których niezbyt wiele osób się nie zmieści. Po za tym cały ten kompleks znajduje się tak jakby w parku no i bardziej to jest park aniżeli blok sportowy ![]() I ta przebieralnia....Kyrie Elejson! Chyba powinny byc osobne pomieszczenia chociażby dla chłopaków i dziewcząt, nie mówiąc juz o podziału na takie kabiny, w których można by się swobodnie przebrać. A tymczasem- te ubrania to w tych szafach mają trzymać, tak? ![]() Jestem na NIE! (z całym szacunkiem dla Twojej osoby ![]() Pozdrawiam!
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|