Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.04.2009, 15:26   #1
beata18ns

Reputacja: 10
Question Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

tez mam ten problem :/
gralam swoja rodzinka i wszystko bylo ok, nie bylo problemow, sims poszedl na studia, potem skonczyl je i 2 simy wprowadzilam na ta parcela przez opcje polacz rodziny. i nie chce sie teraz otworzyc ta rodzinka, wyskakuje blad aplikacji. nie wgrywalam ostatnio nowych dodatkow ani tez wczesniej nie bylo problemu z wgranymi najpozniej dodatkami. dawniej jak sie pojawial ale przy innych rodzinkac problem z aplikacja to kasowalam te groups i costam i bylo ok a teraz nie pomaga skasowanie tego groups i drugiego.

nawet usunelam ostatnie wgrane dodatki z niepewnej stronki,tak to dodatki sa w wiekszosci ze sprawdzonych stronek takich jak annaMariaSims,Liana itp. powiekszylam tez miejsce na dysku bo ostatnio juz byl komunikat ze za malo ( mialam 300 mb wolnego ale i tak nie bylo tego problemu) mam teraz 2 gb wolnego miejsca a i tak wyskakuje blad aplikacji.

co mam robic ??
beata18ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.04.2009, 14:23   #2
ultraviolence

Domyślnie Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

Cytat:
Napisał beata18ns Zobacz post
tez mam ten problem :/
gralam swoja rodzinka i wszystko bylo ok, nie bylo problemow, sims poszedl na studia, potem skonczyl je i 2 simy wprowadzilam na ta parcela przez opcje polacz rodziny. i nie chce sie teraz otworzyc ta rodzinka, wyskakuje blad aplikacji. nie wgrywalam ostatnio nowych dodatkow ani tez wczesniej nie bylo problemu z wgranymi najpozniej dodatkami. dawniej jak sie pojawial ale przy innych rodzinkac problem z aplikacja to kasowalam te groups i costam i bylo ok a teraz nie pomaga skasowanie tego groups i drugiego.

nawet usunelam ostatnie wgrane dodatki z niepewnej stronki,tak to dodatki sa w wiekszosci ze sprawdzonych stronek takich jak annaMariaSims,Liana itp. powiekszylam tez miejsce na dysku bo ostatnio juz byl komunikat ze za malo ( mialam 300 mb wolnego ale i tak nie bylo tego problemu) mam teraz 2 gb wolnego miejsca a i tak wyskakuje blad aplikacji.

co mam robic ??
Dokładnie zapoznać się z tematem. Przecież nikt nie będzie po dziesięć razy pisał tego samego... Nie trzeba szukać daleko. Odpowiedź masz trzy posty wyżej - u mnie podziałało. Może u Ciebie również?
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 12:46   #3
rukia90
Guest

Smile Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

Mój problem polega na tym,że nie moge grać w parę dodatków jednocześnie. Kiedy wchodze np. w 4 pory roku pisze ,ze własny biznes czy tez inny dodatek został odinstalowany, to samo dzieje sie gdy wejde w każdy inny dodatek. Moge grac w dodatki ale nie pare na raz. Oczywiscie wszystko jest ściągnięte z netu.
znalazłam gdzies odp na to pytanie ,ze trzeba aplikować podstawkę the sims 2 ...lecz pojęcia nie mam o co w tym chodzi.

Prosiłabym o odpowiedz ,rade, cokolwiek co można zrobić z moim proiblemem, prosze też jeżeli się da wytłumaczyć to jak dziecku, bo nie znam sie zbytnio na tego typu sprawach.

Albo linka jakiegoś podac gdzie znajde roziwązanie z tąaplikacją...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 16:29   #4
ultraviolence

Domyślnie Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

Cytat:
Napisał rukia90 Zobacz post
Moge grac w dodatki ale nie pare na raz. Oczywiscie wszystko jest ściągnięte z netu.
Skoro ściągnięte z internetu, to nie ma się co dziwić... Kupując oryginalną grę, zazwyczaj masz pewność, że wszystko będzie w porządku. No, czasem zdarzy się, że coś nie śmiga tak jak powinno, ale zawsze można odesłać płytkę do producenta i domagać się nowej.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania