![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
O jaa.. bardzo podobają mi się Twoje prace, ale, że chce Ci się tak wszystko budować.. Ja niedałabym rady, mam problem z jakimś niedużym domem, a u Ciebie..
Szkoda tylko, że nie jest umeblowane wewnątrz. Natomiast z zewnątrz jak przy Twojej każdej budowli wychodzi super. Takie jest moje skromniutkie zdanko. Pozdr. ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak ja koFFFam twoje oŚŚki xd
Ale tak serio to jest super ![]()
#14 |
|
![]()
Mam d'ża vi. I to nie pierwszy raz. Po raz kolejny moim oczom ukazują się te same elewacje i tych samych kolorach. To po pierwsze. To drugie: jest tak ciasno, że klękajcie narody. Sąsiedzi mogą się podglądać bez żadnych lornetek. A między blokami jest tylko lity beton. Paskudne. Gryzie mnie jeszcze jedno, a dokładnie to dachy. Są gładkie jak tafla lodu. Żadnego urozmaicenia. Chociaż jakieś wyloty szybów wentylacyjnych, wentylatory, cokolwiek. Błagam.
Ogólnie rzecz ujmując: jestem na nie. Po raz kolejny prezentujesz to samo. Bloki same w sobie nie są złe, są ładne, ale podobne do innych Twoich projektów. A odległości między budynkami wynoszące ok. 10 nanometrów przechylają szalę goryczy.
#15 |
Guest
|
![]()
Fajne osiedle, miłe dla oka
![]() Szkoda że nie ma chociaż jednego przykładowego mieszkania. |
![]() |
#16 |
|
![]()
Całkiem zgrabnie, ale przypomina mi to bardziej jakiś hotel. Poza tym bardzo przyjemnie, ale rzeczywiście, wnętrze by się przydało;]
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne jak każde inne.
Ocena 10/10 |
![]() |
#18 |
|
![]()
Bryły ładne i w fajnych kolorach. Otoczenie też bez zarzutów. Nie podoba mi się garaż za ciasny. Ocena: 9/10
! Czekam na umeblowanie ![]() I pytanie skąd masz okna ?? Potrzebuję takich. kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|