![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
` NeStyl `
Historia Na początku ów domek miał być, jak zawsze clean, ale coś mnie podkusiło, żeby znów ściągać dodatki. Budowa zajęła mi 2,5 dnia, to nowy rekord ^^, bo zwykle moje domy zajmują mi 2 dni. I jak zwykle dom w stylu modernistycznym Zamieszkuje go projektantka wnętrze Amy Lennox A same zdjęcia kolejną połowę dnia =[, ponieważ strasznie wolno chodziła mi gra Ja ogółem jestem zadowolony z niego. Koniec zanudzenia. Zapraszam! Front ![]() ![]() Ogród ![]() ![]() Ganek ![]() ![]() Przedsionek ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Kącik Jadalny ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() Ostatnio edytowane przez dżin. : 10.05.2009 - 16:31 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
całkiem ładny
![]() wygląda na zamieszkany ponad to ciekawie się prezentuje a tak offtopic "przedpokój na dworze" nazwałabym... może gankiem XD 10/10 |
![]() |
#3 |
|
![]()
Idzie ci coraz lepiej, Jin
![]() Nie mam żadnych zastrzeżeń. Oby tak dalej! 10/10
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jestem mile zaskoczony Twym nowym domkiem. Można tylko powiedzieć, że spieprzyłeś tylko bryłę ^^ Przed wejściem do domku jest za pusto i za ciemno- na pewno nie jest to miłe przywitanie gości
![]() I czy wszędzie muszą na środku walać się pstrokate poduszki?! Ale tak ogólnie- przyzwoicie, żeby nie powiedzieć bardzo dobrze. Ps. Obrabiałeś jakimś programem graficznym zdjęcia? Jezeli tak, to przecholowałeś z nasyceniem kolorów ![]()
#5 |
|
![]()
Domek ładny ale... jest taki jak inne. Nic go nie wyróżnia spośród innych modernów.
Jednak jest dopracowany i nic mu nie można zarzucić. Ocena 10/10 Pozdrawiam Matt |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jin! <szuka szczęki na podłodze>
Co się stało z Twoimi domkami?! Ten jest całkiem inny! Ten jest super ^-^. Dobra, jedziemy po kolei ![]() Ogród: nie pasują mi tu te krzaki w kształcie łezki. Bryła: ten niby taras jest za duży ![]() Przedsionek: za dużo tych poduszek ![]() Sypialnia: ogólnie to nie mam do czego się przyczepić, bardzo ładnie dobrany fotel do łóżka. Łazienka: trzeba była zastosować tą samo szafkę a nie, że szuflady jednej wchodzą na druga i nagle znikają (na kącie). Salon: czemu torebka lata? ![]() Ogólne wrażenie : chłopie, nie spodziewałam się czegoś takiego po Tobie! Widząc nazwę tego domku pomyślałam ' oho, pewnie znów domek w maxisie, ledwo wstałam nie chce mi się komentować '. Ale takiego cuda się nie dało nie skomentować ![]() Pozdrawiam cieplutko x3
#8 |
|
![]()
Fakt, prawie clean=p Boskie drzewka, skąd takie?;] Poza tym przyjemnie, sama bym mogła mieszkać w takim domku, tylko razi mnie to, że wszędzie jest brązowo, i dominują ciepłe kolory. Ale całość robi na mnie całkiem dobre wrażenie;]
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Wspominałam już że mi się bardzo podoba
![]() Domy nie clean wychodzą ci równie dobrze. Nie wiem co więcej napisać ![]() Nie jest zagracony, ale wygląda na zamieszkały. 10/10
#10 |
|
![]()
Wszyscy słodzą, a ja przestanę słodzić ^^
Ogród: nie podoba mi się to różowe drzewko w ogrodzie, bo "odstaje" od reszty, czyli od zielonych drzewek, - Bryła: ogólnie to jest trochę spieprzona, i na tym ganku tak jakoś za pusto, +/- Przedsionek: nie lubię połączenia kolorów typu "jasny i ciemny", dlatego +/- za przedsionek Kuchnia: jest idealna ![]() Jadalnia: czarne krzesła i brązowy stół >.<, - Sypialnia: podoba mi się, + Łazienka: za tą ścianę dam minusa, ale ogólnie to +/- Salon: +/-, plus za tą cegłę na ścianach Czyli razem: 6 minusów, 6 plusów Ocena liczbowa: 5/10 Miłej nocy życzę ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|