|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Z wielkim zaciekawieniem oglądam Twoje prace. Musze Ci przyznać, że jesteś bardzo szczegółowy w tym co robisz, heh ta beczka na deszczówke urzekła mnie!
Bryła pod każdym względem jest perfekcyjna. Otoczenie świetnie komponuje się z całością. Jedynie niepodoba mi się kolor wyposażenia. Meble zlewają się z okładzinami. Proponowałabym o jeden ton jaśniejsze ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kowalino, no nareszcie, nie mogłam się doczekać Twojego nowego projektu. Najpiękniejszy ogród, chyba ze wszystkim prac, które dotąd oglądałam na tym forum;] Sama miałabym ochotę wyjechać na wakacje do takiego młyna;] A wnętrze, odważnie postawiłeś na taki "średniowieczny minimalizm" i mimo, że nie jest przyjemny dla oka(wszędzie drewno) to jednak robi wrażenie.
Ale nie popadaj w samouwielbienie- wciąż czekam na Twoją wersję Fallingwater=p ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ogród - piękny, cudowny, boski, rewelacyjny, śliczny, wspaniały... bardzo mi się podoba.
Reszta nie jest zbyt ciekawa. Bryła taka sobie, w środku też, ale domek ma jakiś swój klimat przez co nawet dobrze się prezentuje. Ogólnie: zakochałam się w ogrodzie ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał ?
10/10 ___________ kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mój Boże istny raj dla mnie!! Kocham kiedy jest tyle zieleni!! Co prawda wnętrze takie sobie, ale ogród jest po prostu Genialny, cudowny, dosłownie jak jakaś Puszcza!!
Bez ocen, bo nie mogę dać oceny za coś co tak mi się podoba.!!
#7 |
Guest
|
![]()
Cudowny, tylko mi się już zdjęć ogrodu nie chciało oglądać X_X
|
![]() |
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dziękuje wszystkim za oceny
Dom rzeczywiście w środku wyprzedza trochę epokę średniowiecza , głównie dlatego że nie miałem za dużo dodatków odpowiadających takiemu stylowi i jak powiedziała Paulosik89 Wnętrze przypomina bardziej starą wiejską chatę No to sobie jeszcze poczekasz Jeśli w ogóle zacznę nad nim prace bo taki mam zamiar to nastąpi to nie wcześniej niż pod koniec czerwca W tej chwili jestem w trakcie prac nad nowy wspólnym Kowalino&Jinchüüriki projektem ... Jeszcze raz wszystkim dziękuje za oceny i Pozdrawiam Kowalino
#9 |
Guest
|
![]()
TO JEST CUDNE! Przepiękne! Najlepsza praca jaką widziałem na tym forum. Bez względu na wszystko:
Ocena 10/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wiedziałam że jesteś WIELKI, twój projekt mnie zatkał na amen dobrze że można pisać a nie mówić....
![]() Jesteś jedną z trzech osób które podziwiam za twórczość na tym forum. Projekt rewelacyjny, i tak mnie zatkało. ![]() ![]() ocena :1 000 000....../10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|