|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() Kod:
Ja pobrałam domki z internetu, potem otworzyłam program Game Launcher chciałam instalować dodatki. Ale nie został instalowany, ponieważ jest błąd krytyczny błąd systemu. Co się dzieje? ![]()
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja wyczytałem tylko tyle, że przed zainstalowaniem jakiegokolwiek dodatku należy wyjść z gry i dopiero wtedy je zainstalować. Tutaj masz pełną odpowiedź: "Pobrane przedmioty z Giełdy Wymiany lub The Sims 3 Store nie będą automtycznie dodawane do Twojej gry. Za każdym razem, gdy zechcesz dodać nowy przedmiot do swojej gry musisz użyć Programu startu gry The Sims 3. UWAGA: Nie możesz instalować rzeczy z The Sims 3 Store lub Giełdy Wymiany podczas gdy Twoja gra jest uruchomiona. Wyjdź z gry przed instalacją nowych rzeczy. 1. Po zakupie pozycji w The Sims 3 Store, ukaże się ona w Programie startu gru The Sims 3. Kliknij na Pobrane aby zobaczyć zakupione lub/oraz ściągnięte rzeczy. 2. Wybierz pozycje, które chcesz zainstalować w swojej grze. 3. Naciśnij Instaluj. Powinien pokazać się pasek postępu instalacji. Kiedy instalacja dobiegnie końca pojawi się komunikat „Gotowe!”, w oknie instalacji. " |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jest UFO w trójce simsów?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam problem :/ "Zrobiłem" sobie moim simem dziecko z kobitką która była w nim zauroczona. Wszystko fajnie, dziecko się urodziło, nie poszedłem na poród, a kobitce powiedziałem że chce byśmy byli przyjaciółmi. Za jakiś czas chce mieć dziecko z inną simką, ale pisze mi że mam za dużo simów w rodzinie. A mam tylko zmartwychwstałego ojca i ów młodziaszka (dorosły). Dziecka znaleźć nie mogę, bo nie mieszka z matką, ani oczywiście ze mną... Wiecie może czy jest jakieś inne rozwiązanie prócz adopcji
![]() P.S. Co daje krzaczek płonących owóców? |
![]() |
![]() |
#6 | |||
|
![]()
Płonące owoce są niezbędne do zrobienia tortu anielskiego.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie pomyliłaś wyposażenia rodziny z wyposażeniem sima? To pierwsze znajduje się w trybie kupowania.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 24.06.2009 - 09:27 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Szukałam odpowiedzi na to, ale jakoś nie mogę znaleźć :/.
Moja simka chce się przeprowadzić do chłopaka (hacjenda ogromna, sama bym chciała tam mieszkać). Nie chcę robić tego połączenia przed edycję miasta, bo wtedy się usuwają pragnienia itd. Pojawia się tylko opcja, żeby on się wprowadził do niej (malutka szopa z przyklejonym wc i miniaturową kuchenką - ...). Jak zrobić, żeby ona się wprowadziła do niego? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Właśnie, simy często mają pragnienie wprowadzić się do kogoś. Czy żeby to zrobić, trzeba przenieść się do rodziny u której mamy zamieszkać? Nie ma innych sposobów?
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]()
Niestety nie ma.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Z tego wniosek, że musisz zagrać nim, żeby ona się wprowadziła do niego a on do niej.
Ja mam pytanie odnośnie nasion w katakumbach. Czy trzeba mieć jakoś ogrodnictwo rozwinięte i jak długo trzeba tam przebywać. Moja simka weszła, po jakimś czasie pojawiła się wiadomość, że z krypty wyszedł niedźwiedź-zombie i to pozostawi ślad w jej psychice i ogólnie wyglądała jak po spaleniu... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|