![]() |
#1361 |
Reputacja: 10
|
![]()
dzięki Slythia.
Rozumiem że katakumb/katakumby to ten biały budyneczek na cmentarzu... A i czy w trójce jest opcja zjedz kolacje ? Bo w 2 było tylko śniadanie, 2 śniadanie i obiad... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1362 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
W trójce jest śniadanie, lunch i obiad. Oczywiście, deser także. Kolacji nie zauważyłam. Katakumby: http://img195.imageshack.us/img195/4...reenshot3n.jpg Pytanie ;] Czy tylko mi ta gra blokuje schowek? Nawet print screen nie działa.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 23.06.2009 - 20:45 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
|
![]()
No właśnie, mi to też nieraz popsuło domek tak, że musiałem plany zmieniać buuu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
|
![]()
A czy są pory roku w 3 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
|
![]()
![]() |
![]() |
#1366 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
|
![]() Kod:
Ja pobrałam domki z internetu, potem otworzyłam program Game Launcher chciałam instalować dodatki. Ale nie został instalowany, ponieważ jest błąd krytyczny błąd systemu. Co się dzieje? ![]()
![]() |
#1368 |
Guest
|
![]()
jest UFO w trójce simsów?
|
![]() |
![]() |
#1369 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja wyczytałem tylko tyle, że przed zainstalowaniem jakiegokolwiek dodatku należy wyjść z gry i dopiero wtedy je zainstalować. Tutaj masz pełną odpowiedź: "Pobrane przedmioty z Giełdy Wymiany lub The Sims 3 Store nie będą automtycznie dodawane do Twojej gry. Za każdym razem, gdy zechcesz dodać nowy przedmiot do swojej gry musisz użyć Programu startu gry The Sims 3. UWAGA: Nie możesz instalować rzeczy z The Sims 3 Store lub Giełdy Wymiany podczas gdy Twoja gra jest uruchomiona. Wyjdź z gry przed instalacją nowych rzeczy. 1. Po zakupie pozycji w The Sims 3 Store, ukaże się ona w Programie startu gru The Sims 3. Kliknij na Pobrane aby zobaczyć zakupione lub/oraz ściągnięte rzeczy. 2. Wybierz pozycje, które chcesz zainstalować w swojej grze. 3. Naciśnij Instaluj. Powinien pokazać się pasek postępu instalacji. Kiedy instalacja dobiegnie końca pojawi się komunikat „Gotowe!”, w oknie instalacji. " |
|
![]() |
![]() |
#1370 |
Guest
|
![]()
Mam problem :/ "Zrobiłem" sobie moim simem dziecko z kobitką która była w nim zauroczona. Wszystko fajnie, dziecko się urodziło, nie poszedłem na poród, a kobitce powiedziałem że chce byśmy byli przyjaciółmi. Za jakiś czas chce mieć dziecko z inną simką, ale pisze mi że mam za dużo simów w rodzinie. A mam tylko zmartwychwstałego ojca i ów młodziaszka (dorosły). Dziecka znaleźć nie mogę, bo nie mieszka z matką, ani oczywiście ze mną... Wiecie może czy jest jakieś inne rozwiązanie prócz adopcji
![]() P.S. Co daje krzaczek płonących owóców? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|