|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
czytaj Eliie tyle razy juz napisane było o tym. rozwijaj umiejętności czytaj książki i ogladaj telewizje na kanale kulinarnym
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
książek jest pare jesli chodzi o gotowanie i nalezy je czytac tylko raz, bez sensu jest kilkakrotne jej czytanie bo to nic nie da. sa podzielone wedlug twoich umiejętności wiec nie mozesz przeczytac ostatniej dopuki nie uzyskasz 8 chyba poziomu albo 9 ale dzieki czytaniu ich rowniez sie uczysz gotowac i zdobywasz doswiadczenie.
mam pytanie co do nasion bo chyba nie da sie ich kupic, a jak sie da to gdzie?? czy zostaje mi szukac po calej okolicy i sadzic te nieznane rosliny aby sie dowiedziec czekajac az dojrzeją co to jest?? |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
@ilona
Ta strona... jest delikatnie mówiąc do niczego; Wg tej strony moja karta graficzna ledwo da sobie radę... a procesor wykrywa mi standardowe (1.6) taktowanie zamiast faktycznego... @miracle Patrząc na procek, ram i że to laptop: Celuj w 800x600 na najniższych detalach... może będzie dało się pograć; |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Hmmm, również sprawdzałam na tej stronie czy TS3 mi pójdzie, ale mam że niby za słabą kartę graficzną. Czy NVIDIA GeForce FX 5200 rzeczywiście nie spełnia minimalnych wymagań?
|
|
|
|
#6 |
|
|
Muszę ponowić swoje pytanie, bo moje posty dochodzą z opóźnieniem przez ten nadzór moderatorski. Czy wam też się tak dzieje, że wchodzicie grać jakąś rodzinką a w tym czasie inna rodzina znika?? Jej dom pozostaje pusty, nie ma ich w kontaktach. Już tak mi się zrobiło parę razy i musiałem wczytywać poprzedniego save, a nie zawsze udało mi się zapisać dobrze i często musiałem nadrabiać spory kawałek gry Myślałem, że to się ma do zapisywania gry czy coś ale dziś wszedłem w jedną rodzinę, patrze zniknęli sąsiedzi, potem wczytałem save grałem znów tą samą rodziną i zniknęły dwie inne rodziny. Potem grałem inną rodziną i zniknęła znowu jakaś rodzina. Się strasznie wkurzyłem, musiałem zaczynać od save z wczorajszego dnia. Czy ktoś wie o co z tym chodzi??
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Gra będzie działała ponieważ używałam tej samej karty. Bedzie się nieco cięła ,ale jak masz duzo ramu to pograsz na średnich detalach
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mam dwa pytania do Was jako średnio początkujący
![]() Mam problem z prasą Stróż Prawa, gdzie to każą mi zbierać "Raporty" od Simów przepytując ich np na mieście lub grzebiąc w ich śmietnikach. Lecz kjlikając na obojętnie jakiego Sima nie mam opcji ala "przepytaj"/"zbierz raport" ani jak wchodze do czyjegoś domu nie mogę przegrzebać śmietnika. Co zrobić? Drugie pytanie apropo prowadzenia dwóch Simów. W grze wziąłem ślub i mam pod swoim 'władaniem' dwóch simów. Niestety nie mam ochoty opiekowac się tym drugim i chcę żeby żył swoim własnym życiem i sam się 'zaspokajał' Chcę dalej zajmować się swoim Simem. Czy tamten drugi sam będzie sobie żył i robił co chciał i nie będzie żaqdnych problemów?Dzięki z góry! |
|
|
|
#10 |
|
|
Zeuskk - aby zbierać raporty klikasz na sima i wybierasz opcję "przyjazne" a potem "kwestionuj". Ale uwaga, jak masz za mało kontaktu z kwestionowanym simem to nie będzie chciał współpracować. Najlepiej kwestionować przyjaciół, albo najpierw pogadać chwilę z simem, którego chcesz kwestionować, a dopeiro potem brać się do roboty
A co do drugiego pytania. Masz dwóch simów pod jednym dachem, masz włączoną wolną wolę na maksa więc jak chcesz się opiekować tylko jednym simem to się nim opiekuj a drugi niech poddaje się wolnej woli. Na pewno nie umrze, a sami sobą też potrafią się dobrze zajmować. Jak są głodni to zjedzą, jak chcą spać to pójdą do łóżka.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|