![]() |
#252 |
Guest
|
![]()
czytaj Eliie tyle razy juz napisane było o tym. rozwijaj umiejętności czytaj książki i ogladaj telewizje na kanale kulinarnym
|
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
książek jest pare jesli chodzi o gotowanie i nalezy je czytac tylko raz, bez sensu jest kilkakrotne jej czytanie bo to nic nie da. sa podzielone wedlug twoich umiejętności wiec nie mozesz przeczytac ostatniej dopuki nie uzyskasz 8 chyba poziomu albo 9 ale dzieki czytaniu ich rowniez sie uczysz gotowac i zdobywasz doswiadczenie.
mam pytanie co do nasion bo chyba nie da sie ich kupic, a jak sie da to gdzie?? czy zostaje mi szukac po calej okolicy i sadzic te nieznane rosliny aby sie dowiedziec czekajac az dojrzeją co to jest?? |
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
@ilona
Ta strona... jest delikatnie mówiąc do niczego; Wg tej strony moja karta graficzna ledwo da sobie radę... a procesor wykrywa mi standardowe (1.6) taktowanie zamiast faktycznego... @miracle Patrząc na procek, ram i że to laptop: Celuj w 800x600 na najniższych detalach... może będzie dało się pograć; |
![]() |
![]() |
#255 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm, również sprawdzałam na tej stronie czy TS3 mi pójdzie, ale mam że niby za słabą kartę graficzną. Czy NVIDIA GeForce FX 5200 rzeczywiście nie spełnia minimalnych wymagań?
![]() |
![]() |
#256 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muszę ponowić swoje pytanie, bo moje posty dochodzą z opóźnieniem przez ten nadzór moderatorski. Czy wam też się tak dzieje, że wchodzicie grać jakąś rodzinką a w tym czasie inna rodzina znika?? Jej dom pozostaje pusty, nie ma ich w kontaktach. Już tak mi się zrobiło parę razy i musiałem wczytywać poprzedniego save, a nie zawsze udało mi się zapisać dobrze i często musiałem nadrabiać spory kawałek gry Myślałem, że to się ma do zapisywania gry czy coś ale dziś wszedłem w jedną rodzinę, patrze zniknęli sąsiedzi, potem wczytałem save grałem znów tą samą rodziną i zniknęły dwie inne rodziny. Potem grałem inną rodziną i zniknęła znowu jakaś rodzina. Się strasznie wkurzyłem, musiałem zaczynać od save z wczorajszego dnia. Czy ktoś wie o co z tym chodzi??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
Swoją drogą jest to bardzo ciekawe simowe zajęcie. Zwiedzanie okolicy w poszukiwaniu skał i przeróżnych okazów owadów jest naprawdę przyjemne, a przy okazji można zobaczyć wiele pięknych widoków (oczywiście jeśli ktoś zwraca na nie uwagę). Tu również doznałam zaskoczenia, gdy po zebraniu sporej ilości skał okazało się, że to zaledwie mały procent tego, co można znaleźć ![]() Skały po oszlifowaniu nie są wiele warte, ale pięknie prezentują się w domu, gdy każemy simowi odpowiednio je wyeksponować. Nie wiem jeszcze co się robi z przetopionym srebrem, ale dowiem się, nie mówcie mi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
aby zbierac skaly itp. trzeba kupic w nagrodach specjalna gablote-nie wiem jak to sie nazywa,ale jest znaczek motyla
|
![]() |
![]() |
#259 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Guest