|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja mam może błache pytanie. Czy można stworzyć pustą parcele bez zabudowy? I jeśli tak to jak?
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 16
|
Niestety nie da się :/ Jeśli chcesz budować na pustej parceli to musisz wubrać jedną z gotowych. Ale na szczęście już w grudniu narzędzie do budowania miast. Jakby co to w Sunset największa parcela jest taka obok domku Landgrabów i Alto, a w Riverview nie wiem bo tam nie gram. Pozdro
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Moje pytanie to: co mam zrobić jeśli mi przed włączeniem gry pisze, że nie ma miejsca na dysku. Sprawdzałam we właściwościach dysku e (bo tam mam grę) i jest jeszcze bardzo dużo miejsca. To samo na innych dyskach. Czy może chodzic o dysk cd i dvd bo tam mam zapełniony
Ostatnio edytowane przez Balbinaxdd : 02.05.2010 - 19:36 |
|
|
|
#5 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Co do kodów na razie w internecie jest tylko 14 ale ten kod o którym ty mówisz to nie ma będzie trzeba poczekać do premiery to pewnie zostaną ogłoszone pozostałe
4 Pytania -Czy da się wyłączyć siatkę w trybie budowania/kupowania -Dlaczego przełączyć się na tryb widoku w sumie nie wiem jak go nazwać w każdym razie ten załączany na TAB można tylko raz po wyjściu z niego nie można z powrotem go załączyć .? jest to jakiś błąd -Czy można zmienić kąt nachylenia dachu tylko wybranego fragmentu tak ja w TS2 ogrody i rezydencje czy tylko można zmienić tylko nachylenie od razu wszystkich dachów -Oraz jak zmienić kolor sufity . ? Z góry dziękuje za Odp. Pozdrawiam
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 12
|
Ja mam pytanie:
Czy jest w Sunset Valley szkoła? I czy można ją zobaczyc? I czy miasto nazywa się "Sunset Valley" czy ją spolszczyli? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
-Tak jest
-Tylko na zewnątrz do środka nie można wejść - Nie nie została spolszczona
|
|
|
#8 |
|
|
czy są już może jakieś nieoficjalne dodatki do gry, czy jeszcze za wcześnie? ;p
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Czy wie ktoś może jak przeprowadzić simkę do innego sima przed ślubem?
W pragnieniach ma "Przeprowadzam się do sima xxx",czy jakoś podobnie, lecz tej opcji nie mogę nigdzie znaleźć.. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|