|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
1. Jeśli zaś chodzi o karierę sportowca, to mój mógł rozdawać przed stadionem Lam, gdy był gwiazdą sportu. Wybrałem wtedy "Wstrzymaj sesję rozdawania autografów" (choć nie mam pojęcia, dlaczego pisze wstrzymaj
). Wyglądało to tak, że przybiegało kilku simów, ja mogłem klikać na nich i wybierać "Daj autograf", czy coś takiego. Cały czas dochodził ktoś nowy, a sesja trwała 4 godziny ^^.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nie wiedziałam że sportowcy też mogą rozdawać autografy. O_o
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Mogą
. Na dodatek dostają za to kasę xD. Mój po trzech godzinach rozdawania zarobił 3400 simoleonów.Cytat:
.3. Ja gram na najwyższych detalach i u mnie grafika jest wręcz boska . Gdybym miał się teraz przerzucić na TS2 to na pewno nie byłoby to przyjemne . Na początku przeszkadza nowy styl postaci (a dokładniej twarzy) simów, ale jak już nauczymy się tworzyć simów, to możemy nawet uzyskać takiego jak w TS2, przynajmniej ja tak potrafię .4. To nie nazywa się misjami, a okazjami. Polega to na tym, że będąc w szkole lub pracy, nasi simowie otrzymują właśnie takie "misje". Mamy pójść tam i tam, zrobić to i to, albo nie robić tego i tego. Zależy to w dużej mierze od kierunku naszej kariery. Za wykonanie okazji otrzymujemy nagrodę: pieniężną lub np. lepszą ocenę w pracy. Jak się nie chce, to nie trzeba ich przyjmować .5. Moim zdaniem bardzo łatwo, nawet łatwiej niż w dwójce. To chyba też zależy od cech naszych simów. Mój romantyk i flirciarz bardzo szybko poderwał Bebe . Co do awansu: tu moim zdaniem też jest lepiej niż w dwójce. Nie musimy zdobywać przyjaciół i uczyć się określonych umiejętności. Mamy kilka czynników wpływających na ocenę pracy. W każdej karierze jest nastrój, a u mojego sportowca był też sport, zwycięstwa... Gdy to spełniamy, to ocena pracy rośnie nam do góry. Gdy dosięgnie czubka, dostajemy awans .6. Można wyszukać pracę przez internet, w gazecie, ale można też przejść do widoku mapy, znaleźć odpowiedni budynek i tam rozpocząć karierę. Praca w spożywczaku jest pracą dorywczą, chociaż mój sim nie mógł dorywczo, a przedtem musiał zrezygnować ze stałej pracy. To chyba bug. 8. Przepłaciłaś. W Media Markcie były za 99 zł xD. Ostatnio edytowane przez UsBuzzer : 14.06.2009 - 11:35 |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A może po prostu nikt nie zna odpowiedzi
? Wiem, że dostaje się urlop macierzyński i nie jestem pewien, ale wychowawczy też xD. Wiem też, że można nie pójść do pracy . Ale czy można wziąć chorobowe lub urlop, to nie mam pojęcia. Potem sprawdzę i - jak nikt ci wcześniej nie odpowie - napiszę .
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Jak ja patrzyłem to nigdzie nie było że można wziąć urlop. Moja simka jest lekarzem szpitalnym i praca od 8 do 18 ją wykańcza
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Pixel Shader jest potrzebny do uruchomienia gry ? Czy pixel shader da sie sciagnac ?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|