Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.06.2009, 10:57   #1
Quenne
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Ponawiam pytanie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2009, 11:01   #2
UsBuzzer
Guest

1. Jeśli zaś chodzi o karierę sportowca, to mój mógł rozdawać przed stadionem Lam, gdy był gwiazdą sportu. Wybrałem wtedy "Wstrzymaj sesję rozdawania autografów" (choć nie mam pojęcia, dlaczego pisze wstrzymaj ). Wyglądało to tak, że przybiegało kilku simów, ja mogłem klikać na nich i wybierać "Daj autograf", czy coś takiego. Cały czas dochodził ktoś nowy, a sesja trwała 4 godziny ^^.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:10   #3
Madelaine
Guest

Nie wiedziałam że sportowcy też mogą rozdawać autografy. O_o
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:11   #4
UsBuzzer
Guest

Mogą . Na dodatek dostają za to kasę xD. Mój po trzech godzinach rozdawania zarobił 3400 simoleonów.

Cytat:
Napisał Fenty_Fun Zobacz post
1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi?
2. Czy nie widać żadnej parceli publicznej?! Straszny krok w tył od strony twórców. Przecież nawet w podstawie 2 widac było wnętrze sklepów z ciuchami.
3.Czy grafika naprawdę jest taka kiepska?
4.Po co te całe misje? I co to dokładnie jest?
5.Czy naprawdę tak trudno się z kimś związać albo dostać awans w pracy?
6.Jak to w ogóle z pracą jest? Podobno można się zatrudnić w szpitalu, spożywczaku itp., ale czy jest też możliwość pracy tak jak w 2? Wyszukiwanie w kompie, apotem Sim sobie jeździ..bla bla bla.
7.Próbował ktoś zrobić karierę gwiazdy? Na jakimś filmiku na YT widziałam jak jakies nastolatki piszczały na widok jakiegoś kolesia, on rozdawał autografy i był na billboardach.
8.Czy Sims3 warte jest ceny? Dałam 107 z przesyłką XD
2. Z parceli publicznych widzimy basen i siłownię. W reszcie podziwiamy tylko budynek z zewnątrz .
3. Ja gram na najwyższych detalach i u mnie grafika jest wręcz boska . Gdybym miał się teraz przerzucić na TS2 to na pewno nie byłoby to przyjemne . Na początku przeszkadza nowy styl postaci (a dokładniej twarzy) simów, ale jak już nauczymy się tworzyć simów, to możemy nawet uzyskać takiego jak w TS2, przynajmniej ja tak potrafię .
4. To nie nazywa się misjami, a okazjami. Polega to na tym, że będąc w szkole lub pracy, nasi simowie otrzymują właśnie takie "misje". Mamy pójść tam i tam, zrobić to i to, albo nie robić tego i tego. Zależy to w dużej mierze od kierunku naszej kariery. Za wykonanie okazji otrzymujemy nagrodę: pieniężną lub np. lepszą ocenę w pracy. Jak się nie chce, to nie trzeba ich przyjmować .
5. Moim zdaniem bardzo łatwo, nawet łatwiej niż w dwójce. To chyba też zależy od cech naszych simów. Mój romantyk i flirciarz bardzo szybko poderwał Bebe . Co do awansu: tu moim zdaniem też jest lepiej niż w dwójce. Nie musimy zdobywać przyjaciół i uczyć się określonych umiejętności. Mamy kilka czynników wpływających na ocenę pracy. W każdej karierze jest nastrój, a u mojego sportowca był też sport, zwycięstwa... Gdy to spełniamy, to ocena pracy rośnie nam do góry. Gdy dosięgnie czubka, dostajemy awans .
6. Można wyszukać pracę przez internet, w gazecie, ale można też przejść do widoku mapy, znaleźć odpowiedni budynek i tam rozpocząć karierę. Praca w spożywczaku jest pracą dorywczą, chociaż mój sim nie mógł dorywczo, a przedtem musiał zrezygnować ze stałej pracy. To chyba bug.
8. Przepłaciłaś. W Media Markcie były za 99 zł xD.

Ostatnio edytowane przez UsBuzzer : 14.06.2009 - 11:35
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 13:15   #5
Fenty_Fun
Guest

Cytat:
Napisał UsBuzzer Zobacz post
8. Przepłaciłaś. W Media Markcie były za 99 zł xD.
Nie jestem z dużego miasta. Do najbliższego Media Markt mam 55km, wiec wiesz ;pp
8 zl wydalabym an podroz ;pp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:35   #6
kubuss

Reputacja: 10

A o moim pytaniu cholery zapomniały

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Czy można wziąć chorobowe albo urlop w pracy ??
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:37   #7
UsBuzzer
Guest

A może po prostu nikt nie zna odpowiedzi ? Wiem, że dostaje się urlop macierzyński i nie jestem pewien, ale wychowawczy też xD. Wiem też, że można nie pójść do pracy . Ale czy można wziąć chorobowe lub urlop, to nie mam pojęcia. Potem sprawdzę i - jak nikt ci wcześniej nie odpowie - napiszę .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 11:40   #8
kubuss

Reputacja: 10

Jak ja patrzyłem to nigdzie nie było że można wziąć urlop. Moja simka jest lekarzem szpitalnym i praca od 8 do 18 ją wykańcza
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 12:05   #9
Archiantaro
Guest

Cytat:
Napisał kubuss Zobacz post
Jak ja patrzyłem to nigdzie nie było że można wziąć urlop. Moja simka jest lekarzem szpitalnym i praca od 8 do 18 ją wykańcza
Jest opcja zdobycia nagrody za punkty, która polega na tym że twój sim może zostawać w domu i nie zwolnią go.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 12:04   #10
434
Guest

Pixel Shader jest potrzebny do uruchomienia gry ? Czy pixel shader da sie sciagnac ?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania