|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ponowię swoje pytanie, bo bardzo zależy mi na odpowiedzi, a mianowicie:
można zrobić jedną rodzinę, grać w nią, a później założyć kolejną, grać inną, i w między czasie moc grać np jakaś już istniejącą? Niestety, nie wiem, a u mnie 'da się' (a może po prostu tylko tak umiem ) grać jedną rodziną, a kiedy chcę inną, to tamta się usuwa
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
![]() Wychodzi na to, że niekoniecznie trzeba zapisać grę przed zmianą aktywnej rodziny, aczkolwiek zawsze lepiej to zrobić na wypadek losowych zdarzeń, takich jak na przykład nagły brak prądu ![]() Co do kodów i polepszania simowego nastroju za ich pomocą to jestem zdecydowanie na nie. I żałuję, że przeczytałam o możliwościach testingCheatsEnabled, bo teraz będzie mnie korciło, żeby od czasu do czasu tego użyć
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
nie wiem gdzie wrzucić,wiec daje tu do porad
za tydzień ukarze się program do tworzenia własnych dodatków do trojki,coś podobnego do Simpe http://www.thesimsresource.com/workshop |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Na tamtym forum jest takze informacja na temat rozmow z Maxisem co do udostepnienia wspomnianych domyslnych ksztaltow itd. Robia to ci sami ludzie, ktorzy robili SimPE pod TS2.Pozdrawiam |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|