|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niestety gdzieś czytałam, że gra miała wady takie jak:
*Gdy chcemy wyłączyć postęp gry w otoczeniu, to podobno nam nic to nie da. 'Że komo' gracze wyłaczali tę opcje mając nadzieję, że ich simy nic nowego nie zrobią, a tutaj nagle okazuje się, że ten sim wprowadził się do tego, a tamta simka ma nagle dwójke dzieci z simem którego nie znała itp. itd. *Asko 2004-"wyłączyłam starzenie sie simow i owszem nie starzeja sie inne rodziny ale nadal zarabiaja np kase. Ciekawe po co sa te opcje skoro wogóle nie działąją?" <-- to także między innymi błąd o którym chciałam powiedzieć ![]() Jednak słyszałam, ze powstała do tego łatka, a nawet DWIE. I teraz dylemat: która była ta lepsza/poprawna? i skąd ją ściagnąć? Ostatnio edytowane przez Alene : 09.08.2009 - 16:30 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51647 Klikając w powyższy link dotrzesz do informacji na temat pierwszej, drugiej, a nawet trzeciej aktualizacji. Na stronie szóstej znajdziesz informację o tym, skąd można pobrać łatki.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Serdeczne dzięki, Irbis
![]() Wiem, wiem, że powinnam poszukać. Chodzi o to, że już kiedyś tak przeszukiwałam forum i natknęłam się na temat o tych łatkach i potem tego nie znalazłam. ćzęsto tak miewam ![]() jeszcze raz wielkie dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|