Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.05.2009, 20:56   #1
Volturia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 'Why me?'

Cytat:
Napisał ptasie mleczko Zobacz post

Zauważyłam pewne nieścisłości:
1. "Ta spółka sprzedaje podobno narkotyki, co zdaje się kiedyś było im dozwolone i od jakiegoś czasu są odłączeni od tych praw. " -> Czy handlowanie narkotykami było kiedykolwiek dozwolone? hm? hm?
2. "Emma jednak bez problemu złożyła na nim zamaszysty podpis. Położyła odpowiednią sumę na mały spodeczek tuż obok" -> Odkąd to płacąc gotówką rachunek w restauracji trzeba złożyć na nim swój podpis?
Moja em..e... niesubordynacja rozłożyła mnie na łopatki Właśnie siedzę z moją przyjaciółką i tarzamy się ze śmiechu nad moimi błędami ^^
Jak mogłam tego nie zauważyć? powtarzam - jak mogłam tego nie widzieć? - a no tak bo jestem kompletna kretynką xPP .
Już mówię:
Na początku, gdy pisałam z miesiąc temu szkic do tego odcinka, miałam w planach nieco inną fuchę dla naszych podejrzanych ^^ Tak więc moja nieścisłość, bardzo za wszelkie błędy przepraszam, moźe to późna pora , pogoda - nie wiem

Cieszę się bardzo i dziękuję za tak ogromne zainteresowanie, bo nie wydaje mi się, iż moje opowiadanie mogłoby takie wzbudzić Uwielbiam was ! I dziękuję za komentarze . pozdrawiam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania