Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.05.2009, 22:45   #91
Mizia
Guest

Domyślnie Odp: 'Why me?'

Zaklepuję sobie pierwsze miejsce w klubie Iana
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.05.2009, 08:36   #92
Volturia

Reputacja: 10

Ok. Załatwione więc tworzę klub Iana xddd - ale potrzebuję więcej potwierdzeń
stare 29.05.2009, 08:51   #93
Mizia
Guest

Fanki Iana łączmy się
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2009, 11:47   #94
Dida
Guest

To ja tez się ujawnię Pochłonęłam całość dopiero dzisiaj a dokładniej przed chwileczką bardzo mi się podobuje I najważniejsze ..... kiedy następna część ???? Strasznie mnie wciągło to FS. Moja ciekawość została rozbudzona i teraz już nie zna granic
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2009, 18:22   #95
Kejt24
Guest

W którymś poście prosiłaś o ujawnienie się cichych czytelników - tam tara tam - jestem
Początkowo mnie w ogóle nie wciągnęło, ale teraz naprawdę fajnie mi się czyta Coś mi się widzi, ze Ianowi wpadła Emma w oko i to mocno
A temat narkotyków - trochę FS już przeczytałam i chyba w żadnym jeszcze nie było tego tematu. Także rozwijaj go jak możesz najlepiej.
Czekam na więcej
Ocena? 10/10. Baardzo fajnie.
BTW. Czy ja kiedyś czytałam coś, co mi się nie podobało i to coś komentowałam?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2009, 20:25   #96
ptasie mleczko
Guest

I jeszcze ja <jak zwykle spóźniona>. Powiem tak: kończy mi się wena w opiewaniu Twoich zdolności opisowych, ale powiem może tym razem coś innego. Otóż zauważyłam bardzo ciekawe, odrywające się chwilowo od toku wydarzeń przemyślenia bohaterki, a także bardzo profesjonalne porównania. O moim ulubionym humorze i nawiasach już nie wspomnę. Wątek ich wspólnej przeszłości: hmmm ciekawie się to przedstawia, śmiem nawet snuć domysły, że nasza Emma w dużej mierze przyczyniła się do powstania wyrachowanego względem kobiet Iana. Może kiedyś był w niej zakochany (wszystko na to wskazuje) a ona zraniła go, brutalnie zrywając ich przyjaźń <snuje domysły>.
W każdym razie ja się do klubu Iana nie dołączam. Taki wyrachowany, wyniosły i wielbiony przez wszystkie przedstawicielki płci żeńskiej typ w ogóle mnie nie pociąga.

Zauważyłam pewne nieścisłości:
1. "Ta spółka sprzedaje podobno narkotyki, co zdaje się kiedyś było im dozwolone i od jakiegoś czasu są odłączeni od tych praw. " -> Czy handlowanie narkotykami było kiedykolwiek dozwolone? hm? hm?
2. "Emma jednak bez problemu złożyła na nim zamaszysty podpis. Położyła odpowiednią sumę na mały spodeczek tuż obok" -> Odkąd to płacąc gotówką rachunek w restauracji trzeba złożyć na nim swój podpis?

Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 29.05.2009 - 20:28
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2009, 20:56   #97
Volturia

Cytat:
Napisał ptasie mleczko Zobacz post

Zauważyłam pewne nieścisłości:
1. "Ta spółka sprzedaje podobno narkotyki, co zdaje się kiedyś było im dozwolone i od jakiegoś czasu są odłączeni od tych praw. " -> Czy handlowanie narkotykami było kiedykolwiek dozwolone? hm? hm?
2. "Emma jednak bez problemu złożyła na nim zamaszysty podpis. Położyła odpowiednią sumę na mały spodeczek tuż obok" -> Odkąd to płacąc gotówką rachunek w restauracji trzeba złożyć na nim swój podpis?
Moja em..e... niesubordynacja rozłożyła mnie na łopatki Właśnie siedzę z moją przyjaciółką i tarzamy się ze śmiechu nad moimi błędami ^^
Jak mogłam tego nie zauważyć? powtarzam - jak mogłam tego nie widzieć? - a no tak bo jestem kompletna kretynką xPP .
Już mówię:
Na początku, gdy pisałam z miesiąc temu szkic do tego odcinka, miałam w planach nieco inną fuchę dla naszych podejrzanych ^^ Tak więc moja nieścisłość, bardzo za wszelkie błędy przepraszam, moźe to późna pora , pogoda - nie wiem

Cieszę się bardzo i dziękuję za tak ogromne zainteresowanie, bo nie wydaje mi się, iż moje opowiadanie mogłoby takie wzbudzić Uwielbiam was ! I dziękuję za komentarze . pozdrawiam
stare 29.05.2009, 22:11   #98
Simona

Czarnowłosej się po prostu nudziło i nabazgrała coś na tym skrawku papieru xD.

A co do klubu, nie dołączę się. Po prostu mam swój typ, a od początku ta osobowość mi nie podpasowała.
Simona jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2009, 08:20   #99
Volturia

UWAGA! ( tyczy się wszystkich tych którzy lubią cyniczną, zdeczka czarującą i perfidną postać Iana Evigana )
Otóż zakładam klub Iana, ale zaistniał pewien pomysł, który podsunęła Livcia ;
'co Ty na to, żeby stworzyć jeden fanklub połączony: z Ianem i Dastusiem?' z FS - Szansa.

Co wy na to? Bo nie wiem czy to będzie dobre rozwiązanie i chciałabym się poradzic?
stare 30.05.2009, 11:56   #100
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Cytat:
Napisał Volturia Zobacz post
'co Ty na to, żeby stworzyć jeden fanklub połączony: z Ianem i Dastusiem?' z FS - Szansa.
Jak dla mnie bomba...

Co do odcinka... Fantastyczny... Jak zwykle zresztą... Zdjęcia mistrzowskie... Nie mam się do czego przyczepić...

10/10
Charionette jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania