![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok. Załatwione
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Fanki Iana łączmy się
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
To ja tez się ujawnię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
W którymś poście prosiłaś o ujawnienie się cichych czytelników - tam tara tam - jestem
![]() Początkowo mnie w ogóle nie wciągnęło, ale teraz naprawdę fajnie mi się czyta ![]() ![]() A temat narkotyków - trochę FS już przeczytałam i chyba w żadnym jeszcze nie było tego tematu. Także rozwijaj go jak możesz najlepiej. ![]() Czekam na więcej ![]() Ocena? 10/10. Baardzo fajnie. BTW. Czy ja kiedyś czytałam coś, co mi się nie podobało i to coś komentowałam? ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
I jeszcze ja <jak zwykle spóźniona>. Powiem tak: kończy mi się wena w opiewaniu Twoich zdolności opisowych, ale powiem może tym razem coś innego. Otóż zauważyłam bardzo ciekawe, odrywające się chwilowo od toku wydarzeń przemyślenia bohaterki, a także bardzo profesjonalne porównania. O moim ulubionym humorze i nawiasach już nie wspomnę. Wątek ich wspólnej przeszłości: hmmm ciekawie się to przedstawia, śmiem nawet snuć domysły, że nasza Emma w dużej mierze przyczyniła się do powstania wyrachowanego względem kobiet Iana. Może kiedyś był w niej zakochany (wszystko na to wskazuje) a ona zraniła go, brutalnie zrywając ich przyjaźń <snuje domysły>.
W każdym razie ja się do klubu Iana nie dołączam. Taki wyrachowany, wyniosły i wielbiony przez wszystkie przedstawicielki płci żeńskiej typ w ogóle mnie nie pociąga. Zauważyłam pewne nieścisłości: 1. "Ta spółka sprzedaje podobno narkotyki, co zdaje się kiedyś było im dozwolone i od jakiegoś czasu są odłączeni od tych praw. " -> Czy handlowanie narkotykami było kiedykolwiek dozwolone? hm? hm? 2. "Emma jednak bez problemu złożyła na nim zamaszysty podpis. Położyła odpowiednią sumę na mały spodeczek tuż obok" -> Odkąd to płacąc gotówką rachunek w restauracji trzeba złożyć na nim swój podpis? Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 29.05.2009 - 20:28 |
![]() |
![]() |
#97 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jak mogłam tego nie zauważyć? powtarzam - jak mogłam tego nie widzieć? - a no tak bo jestem kompletna kretynką xPP . Już mówię: Na początku, gdy pisałam z miesiąc temu szkic do tego odcinka, miałam w planach nieco inną fuchę dla naszych podejrzanych ^^ Tak więc moja nieścisłość, bardzo za wszelkie błędy przepraszam, moźe to późna pora , pogoda - nie wiem ![]() Cieszę się bardzo i dziękuję za tak ogromne zainteresowanie, bo nie wydaje mi się, iż moje opowiadanie mogłoby takie wzbudzić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Czarnowłosej się po prostu nudziło i nabazgrała coś na tym skrawku papieru xD.
A co do klubu, nie dołączę się. Po prostu mam swój typ, a od początku ta osobowość mi nie podpasowała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
UWAGA! ( tyczy się wszystkich tych którzy lubią cyniczną, zdeczka czarującą i perfidną postać Iana Evigana
![]() Otóż zakładam klub Iana, ale zaistniał pewien pomysł, który podsunęła Livcia ; 'co Ty na to, żeby stworzyć jeden fanklub połączony: z Ianem i Dastusiem?' z FS - Szansa. Co wy na to? ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |