|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może za wcześnie na to pytanie ale czy macie już wypracowane jakieś zestawy cech gwarantujące sukces zgodny z planem?
Czy jest sens kupowania nagrody "superogrodnik" czy jakoś tak skoro sim ma już cechę charakteru zdolny ogrodnik i umiejętność ogrodnictwa na maxa? Bo np analogicznie - nagrody rybackiej nie ma a cecha tak. A cecha która bardzo mi się spodobała to szalony, ciągłe przebieranie się jest rozbrajajace. I to gadanie do siebie, chyba niezłe połączenie dla samotnika jesli ktoś lubi grać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szkoda wielka że nie można mieć nieco więcej cech. Jakoś mi się zbytr wiele podoba
![]() Oczywiście bardzo mi się podoba dusza artysty, poczucie humoru - bo po prostu przydatne. Ale mnei nęci co daje np. szczęściarz/pechowiec, bo nie widzę żadnej różnicy w życiu simów ^^"
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mi najbardziej pasuje samotnik połączony z flirciarzem oraz wegetarianinem i samotnikiem-to jest prawdziwa bomba.I do tego lubi naturę
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię romantyka
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A moje ulubione to:
+ Kleptoman + Geniusz + Pracoholik + Ambitny/a + Romantyk Świetnie się zarabia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajnie jest też być nieokrzesanym - o tym akurat nikt nie napisał - Sim może od razu zabierać się do całowania nowo poznanych osób, wysyłać nieodpowiednie wiadomości na forum (i dostawać pełne wyrzutu odpowiedzi) ;D
Te cechy są bardzo ciekawą sprawą, aczkolwiek jednak mogłoby być ich więcej. Coś by się jeszcze wymyśliło. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eveline? 'stara' czy 'nowa'?
![]() bardzo rzadko wybieram te negatywne.. najbardziej mnie denerwuje jak ktos nie lubi przyrody, ciagle marudzi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Chyba "nowa"
![]() Na łatwo ekscytującego się Sima każdy nastrójnik wpływa jeszcze silniej niż na innych Simów (np. rozrywka - na normalnych Simów +25, dla łatwo ekscytującego się +31, ale niestety idzie to też w drugą stronę - głód dla normalnego -40, dla łatwo ekscytującego się -50) Ostatnio edytowane przez _Eveline_ : 16.06.2009 - 12:44 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Komputerowiec też może hackować.
Mnie się najbardziej podobają cechy: Samotnik, zły, złośliwy. Ile to możliwości dokuczenia sąsiadom. Mój sim-satanista jest cudowny. ;p Najbardziej rozwaliło mnie pragnienie "zabierz dziecku cukierka". Najszybciej awansuje sim z zestawem cech: Geniusz, charyzmatyczny, flirciarz, odważny, szczęściarz. Przynajmniej u mnie. Bardzo szybko wskoczył na 10 poziom kariery, aż byłam zaskoczona. Awansował co dwa simo-dni. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|