Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.06.2009, 20:12   #261
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Można bez gabloty, ale ona chyba jest po to, żeby zbierać tam te skały a poza tym mamy możliwość podglądania na mapie położenia kamieni i owadów.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.06.2009, 21:03   #262
nati_1995
Guest

Cytat:
Napisał An. Zobacz post
Hmmm, również sprawdzałam na tej stronie czy TS3 mi pójdzie, ale mam że niby za słabą kartę graficzną. Czy NVIDIA GeForce FX 5200 rzeczywiście nie spełnia minimalnych wymagań?

O, to ja się podłącze pod pytanie, bo mam ten sam problem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2009, 21:48   #263
Elektra
Guest

Gra będzie działała ponieważ używałam tej samej karty. Bedzie się nieco cięła ,ale jak masz duzo ramu to pograsz na średnich detalach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2009, 22:44   #264
Zeuskk
Guest

Mam dwa pytania do Was jako średnio początkujący

Mam problem z prasą Stróż Prawa, gdzie to każą mi zbierać "Raporty" od Simów przepytując ich np na mieście lub grzebiąc w ich śmietnikach. Lecz kjlikając na obojętnie jakiego Sima nie mam opcji ala "przepytaj"/"zbierz raport" ani jak wchodze do czyjegoś domu nie mogę przegrzebać śmietnika. Co zrobić?

Drugie pytanie apropo prowadzenia dwóch Simów. W grze wziąłem ślub i mam pod swoim 'władaniem' dwóch simów. Niestety nie mam ochoty opiekowac się tym drugim i chcę żeby żył swoim własnym życiem i sam się 'zaspokajał' Chcę dalej zajmować się swoim Simem. Czy tamten drugi sam będzie sobie żył i robił co chciał i nie będzie żaqdnych problemów?

Dzięki z góry!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2009, 09:09   #265
Levkoni

Zeuskk - aby zbierać raporty klikasz na sima i wybierasz opcję "przyjazne" a potem "kwestionuj". Ale uwaga, jak masz za mało kontaktu z kwestionowanym simem to nie będzie chciał współpracować. Najlepiej kwestionować przyjaciół, albo najpierw pogadać chwilę z simem, którego chcesz kwestionować, a dopeiro potem brać się do roboty A co do drugiego pytania. Masz dwóch simów pod jednym dachem, masz włączoną wolną wolę na maksa więc jak chcesz się opiekować tylko jednym simem to się nim opiekuj a drugi niech poddaje się wolnej woli. Na pewno nie umrze, a sami sobą też potrafią się dobrze zajmować. Jak są głodni to zjedzą, jak chcą spać to pójdą do łóżka.
stare 02.06.2009, 09:14   #266
claudia_o
Guest

Cytat:
Napisał Zeuskk Zobacz post
Mam dwa pytania do Was jako średnio początkujący

Mam problem z prasą Stróż Prawa, gdzie to każą mi zbierać "Raporty" od Simów przepytując ich np na mieście lub grzebiąc w ich śmietnikach. Lecz kjlikając na obojętnie jakiego Sima nie mam opcji ala "przepytaj"/"zbierz raport" ani jak wchodze do czyjegoś domu nie mogę przegrzebać śmietnika. Co zrobić?

Drugie pytanie apropo prowadzenia dwóch Simów. W grze wziąłem ślub i mam pod swoim 'władaniem' dwóch simów. Niestety nie mam ochoty opiekowac się tym drugim i chcę żeby żył swoim własnym życiem i sam się 'zaspokajał' Chcę dalej zajmować się swoim Simem. Czy tamten drugi sam będzie sobie żył i robił co chciał i nie będzie żaqdnych problemów?

Dzięki z góry!
Aby składać raporty najlepiej wejdź w mapkę i tam pojawi Ci się znaczek jakiegoś sima. Jest to ten, któremu musisz złożyć raport. linij na tym znaczku i wybierz opcję ' złóż raport'. Możliwe też że będziesz musiał poczekać, gdyż tamten będzie mógł być w pracy.
Co do grzebania w śmieciach to nie wiem, ale może simy mieszkające w tym domu muszę Cię najpierw zaprosić do środka? Nie mam pojęcia. ale spróbuj, pokombinuj

Co do drugiego pytania, to jeżeli masz ustawioną wolną wolę na dużym poziomie, to ten drugi sim powinien przeżyć Będzie tylko czekał np. z umyciem się aż do końca zapełnionej na czerwono kreski, albo prawie do końca.

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2009, 09:26   #267
dodo2100
Guest

Podstawowe potrzeby jak toaleta sen i jedzenie na pewno tak. Ale na awanse nie ma co liczyć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2009, 13:00   #268
Levkoni

A wie ktoś może co z tymi nagrobkami? Już 3 simów zmarło mi w mieście w rodzinach gotowych. Bessie Clavel ze starości i w jakiś tragiczny sposób Przemysław Lada i Molly French. Ale nie ma w domach ich nagrobków, albo ja ślepy jestem. A chciałbym pochować ich godnie
A tak w ogóle, to wiecie co zauważyłem. Że Jak ustawicie życie sima np. na epickie czyli 960 dni, to nie znaczy, że umrze on w wieku 960 dni. Moja simka ma już 962 i jeszcze się trzyma, a gotowy sim, mąż Bessie Clavell ma ponad 1000 dni i jeszcze żyje
stare 02.06.2009, 14:12   #269
amite

ja mam takie pytanie, a mianowicie : czy do the sims 3 jest jakiś kod np. taki jak w dwójce boolprop ... że można było potrzeby przesuwać bo jak moja simka idzie do pracy z pełnymi potrzebami (wszystkimi) to wychodzi z energią pęcherzem i głodem najniższym i ja potem nie mogę sobie z nią poradzić. Czy jest jakiś ? Proszę o szybką odpowiedź !
Edit : hehe już nie trzeba , znalazłam w końcu od czego są google cała ja

Ostatnio edytowane przez amite : 02.06.2009 - 14:19
amite jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.06.2009, 16:04   #270
xxxMadziaxxx
Guest

Cytat:
Napisał Lawend Zobacz post
czy są już może jakieś nieoficjalne dodatki do gry, czy jeszcze za wcześnie? ;p
http://www.thesims3.com/ - musisz mieć kod seryjny, żeby ściągać... I za niektóre chyba się płaci. Na razie tylko tyle znalazłam... :-)
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania