![]() |
#262 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
![]()
Gra będzie działała ponieważ używałam tej samej karty. Bedzie się nieco cięła ,ale jak masz duzo ramu to pograsz na średnich detalach
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
![]()
Mam dwa pytania do Was jako średnio początkujący
![]() Mam problem z prasą Stróż Prawa, gdzie to każą mi zbierać "Raporty" od Simów przepytując ich np na mieście lub grzebiąc w ich śmietnikach. Lecz kjlikając na obojętnie jakiego Sima nie mam opcji ala "przepytaj"/"zbierz raport" ani jak wchodze do czyjegoś domu nie mogę przegrzebać śmietnika. Co zrobić? Drugie pytanie apropo prowadzenia dwóch Simów. W grze wziąłem ślub i mam pod swoim 'władaniem' dwóch simów. Niestety nie mam ochoty opiekowac się tym drugim i chcę żeby żył swoim własnym życiem i sam się 'zaspokajał' ![]() Dzięki z góry! |
![]() |
![]() |
#265 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zeuskk - aby zbierać raporty klikasz na sima i wybierasz opcję "przyjazne" a potem "kwestionuj". Ale uwaga, jak masz za mało kontaktu z kwestionowanym simem to nie będzie chciał współpracować. Najlepiej kwestionować przyjaciół, albo najpierw pogadać chwilę z simem, którego chcesz kwestionować, a dopeiro potem brać się do roboty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do grzebania w śmieciach to nie wiem, ale może simy mieszkające w tym domu muszę Cię najpierw zaprosić do środka? ![]() ![]() Co do drugiego pytania, to jeżeli masz ustawioną wolną wolę na dużym poziomie, to ten drugi sim powinien przeżyć ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#267 |
Guest
|
![]()
Podstawowe potrzeby jak toaleta sen i jedzenie na pewno tak. Ale na awanse nie ma co liczyć
|
![]() |
![]() |
#268 |
|
![]()
A wie ktoś może co z tymi nagrobkami? Już 3 simów zmarło mi w mieście w rodzinach gotowych. Bessie Clavel ze starości i w jakiś tragiczny sposób Przemysław Lada i Molly French. Ale nie ma w domach ich nagrobków, albo ja ślepy jestem. A chciałbym pochować ich godnie
![]() A tak w ogóle, to wiecie co zauważyłem. Że Jak ustawicie życie sima np. na epickie czyli 960 dni, to nie znaczy, że umrze on w wieku 960 dni. Moja simka ma już 962 i jeszcze się trzyma, a gotowy sim, mąż Bessie Clavell ma ponad 1000 dni i jeszcze żyje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]()
ja mam takie pytanie, a mianowicie : czy do the sims 3 jest jakiś kod np. taki jak w dwójce boolprop ... że można było potrzeby przesuwać bo jak moja simka idzie do pracy z pełnymi potrzebami (wszystkimi) to wychodzi z energią pęcherzem i głodem najniższym i ja potem nie mogę sobie z nią poradzić. Czy jest jakiś ? Proszę o szybką odpowiedź !
Edit : hehe ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez amite : 02.06.2009 - 14:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |