|
|
#602 | |
|
Guest
|
nie baw się w rewolucjonistę, i tak nie dostaniesz moda
![]() Forum powinno mieć jakąś wartość a nie tylko ładną oprawę graficzną. Moderatorów wg mnie wystarcza, administratorów też nie brakuje. Wygląd mi nie przeszkadza z tego powodu, że jest łagodny dla oka. Beż żadnego oczowalącego seledynu, modnego ostatnio na innych forach związanych z The Sims. pozwolę sobie zacytować: Cytat:
|
|
|
|
#603 |
|
Reputacja: 10
|
Beatrix - jeżeli Ci się tu nie podoba i wszystko i wszyscy Ci przeszkadzają to po co się tu rejestrowałeś/aś.
@edit. żeby nie było offtopu. Można by było przykleić ten temat w dziale The Sims 3 http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=50806. Bardzo pomocny. Ostatnio edytowane przez kubuss : 11.06.2009 - 12:53 |
|
|
|
|
#604 |
|
Guest
|
każdemu ma prawo coś się nie podobać ale temat brzmi "co chcielibyście zmienić" a nie "jakie wasze życzenie mamy spełnić"
|
|
|
#605 |
|
Reputacja: 11
|
moja propozycja zaginęła niewysłuchana, więc pozwolę sobie ponowić:
wszyscy się ucieszą.
|
|
|
#606 |
|
|
popieram pomysł. i jeszcze czas dodawania postu. (albo chociaż do 30 sekund zmniejszyć)
|
|
|
#607 |
|
|
I czas korzystania z wyszukiwarki. Ale to chyba nie jest wszystko ustawione odgórnie?
|
|
|
|
|
#608 |
|
Guest
|
moje propozycje też nie zostały wysłuchane
bo "proponować" nie musi się równać "oczekiwać"Invidia, z tego co pamiętam to czas ten musi być bo inaczej wyszukiwarka zrobiłaby się kaput. Coś czytałam jakiś czas temu z archiwalnych tematów/podstron na ten temat i też się pytali czemu ten czas taki. |
|
|
#609 | |
|
Admin Emerytka
|
Cytat:
a z tym limitem to nie takie glupie; nie wiem jak to jest ustawione, ale zastanowimy sie nad tym.
|
|
|
#610 |
|
|
Jestem egoistą: myślałam o sobie, nie interesowały mnie uczucia wyszukiwarki!
Ja myślałam, że to jest jednak odgórnie ustawione, bo kiedyś na forum podobnym do tego też widziałam takie ograniczenia. Najbardziej uciążliwy jest chyba właśnie ten limit znaków.
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|