![]() |
#591 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja proponowałabym zmienić wygląd forum, rozumiem, że logo i skórka, to wasz zabytek, ale nie rozumiem jednego - Sami założyliście temat, abyśmy dawali nasze propozycje zmian, ale wy nic nie zmieniacie, szczerze mówiąc macie to w czterech literach. Rozumiem inni gadają żeby zostawić wygląd forum, inni gadają co innego. Proponuję założyć ankietę, dotyczącą zmiany wyglądu forum, zobaczylibyśmy ile osób jest za zmianą forum, a ile przeciw. Bo to zaczyna się robić nudne.. x_X Prócz zmiany wyglądu, proponuję zamknąć forum na parę, paręnaście dni i posprzątać, oraz pousuwać zbędne tematy. Wiem, wiem, zaraz będziecie gadać, że nie da rady tego "ogarnąć", bo tego jest zbyt dużo.. itp., itd., no ale jak uważacie że nie dacie rady, to pozatrudniajcie kilku(nastu) moderatorów, którzy pomogli wam, w tym porządkowaniu. Powinniście również założyć ogólny SB, wiem, wiem zaraz będziecie gadać, że mamy SB w naszych profilach, i od czego jest Chat oraz, że jest założony jeden temat w OFF-TOPIC'u w którym gada się, że tak się wyrażę, o dupie maryny o_o..
PS. Wiem, że zaraz, wszyscy na mnie naskoczą ;]. |
![]() |
|
![]() |
#592 |
Guest
|
![]()
przyjmij to na klate.
a tak serio, to ja sie caly czas zastanawiam po co wam nowy wyglad forum. ja jak tu siedze to sie nad tym nie zastanawiam - po prostu czytam posty ktore mnie interesuja, pisze cos jesli mam do napisania, a wyglad wydaje mi sie ze powinien byc przede wszystkim czytelny. i ten taki jest. ogolny sb tez jest moim zdaniem zbedny - z tymi co chce gadam na gg, kom, przez priv, profil, czata, w odpowiednich tematach. po co jeszcze do tego ogolny shoutbox? jedyne, z czym sie moge zgodzic to ze faktycznie, jest tu lekki balagan, chociazby w temacie o ts3. jednak wiem, ze ten dzial dopiero co powstal i potrzeba troche czasu by to uporzadkowac. ponadto bez przesady - jest wyszukiwarka i jak ktos chce to znajdzie to, co jest mu potrzebne. no ale to tylko moje zdanie ;d |
![]() |
#593 |
|
![]()
Tak, powinien być czytelny, ale powinno być wciąż ulepszane, unowocześniane.. A to szczerze mówiąc, stanęło w miejscu, i ma (chyba) stać, przez następne kilka(naście) lat. Co do tego SB - Ja bym tego całego czata usunęła, tak samo SB, w profilach, bo jak chcą ze sobą gadać, to niech gadają na Priv'ie. I zamiast tego całego bagna, dałabym, jeden ogólny SB, coś alla simy.pl ;>. Co do porządku - swego zdania nie zmienię ;].
|
![]() |
![]() |
#594 |
Guest
|
![]()
generalnie skoro sprawia ci trudnosc edycja posta czy rozeznanie sie w forum, to nie wiem czy poradzilabys sobie z 'nowoczesniejszym'. no chyba ze robiloby wszystko za ciebie
![]() nie moge tez zrozumiec co ci przeszkadza czat czy sb w profilach - przeciez wchodzenie na nie nie jest obowiazkowe. |
![]() |
#595 |
|
![]()
A według mnie SB to beznadziejny pomysł. Jest nas tu sporo, byłeś kiedyś na czacie onetu/wp? Nie można się normalnie porozumieć-aby tego uniknąć u nas, są wszelkie profile, offtopy i grupy. A jeżeli jakimś cudem będziecie się przenosić to ja przypinam się do kaloryfera, ewentualnie do sima w fioletowej bluzie. Myślę, że połowa zrobiłaby to samo.
|
![]() |
![]() |
#596 |
Admin Emerytka
|
![]()
nikt nic nie przeniesie, nie boj zaby
#597 | |
Administrator emerytka
|
![]() Cytat:
Z czatu mam tak przemiłę wspomnienia ze to az niesprawiedliwe! Widzisz, my NIE JESTEŚMY i nigdy NIE BĘDZIEMY coś ala simy.pl : > jak nie pasuje, adres znasz, przeniesc sie mozesz :> i na przyszlosc - masz cos do mnie, to powiedz mi to w cztery oczy, a nie 'obrabiasz mi dupe' w jakims temacie |
|
![]() |
![]() |
#598 |
Reputacja: 11
|
![]()
a teraz coś z zupełnie innej beczki: czy można wyłączyć dolny limit znaków w poście?
![]() |
#599 |
|
![]()
Zaczepiście, te forum wygląda gorzej niż moje byłe.. ^^, i będzie tak wyglądać przez następne lata ;D. Ale *****iooooooza, nie no mówię wam! ;D. Moim zdaniem ten temat jest zbędny, bo i tak nikogo nie słuchacie, macie na wszystko jakieś wymówki.. itd., itd..
|
![]() |
![]() |
#600 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Skoro widzisz jakieś głupie tematy, to możesz raportować post, albo dać linka. Wtedy usunę. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|