Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.06.2009, 18:57   #591
Becia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Ja proponowałabym zmienić wygląd forum, rozumiem, że logo i skórka, to wasz zabytek, ale nie rozumiem jednego - Sami założyliście temat, abyśmy dawali nasze propozycje zmian, ale wy nic nie zmieniacie, szczerze mówiąc macie to w czterech literach. Rozumiem inni gadają żeby zostawić wygląd forum, inni gadają co innego. Proponuję założyć ankietę, dotyczącą zmiany wyglądu forum, zobaczylibyśmy ile osób jest za zmianą forum, a ile przeciw. Bo to zaczyna się robić nudne.. x_X Prócz zmiany wyglądu, proponuję zamknąć forum na parę, paręnaście dni i posprzątać, oraz pousuwać zbędne tematy. Wiem, wiem, zaraz będziecie gadać, że nie da rady tego "ogarnąć", bo tego jest zbyt dużo.. itp., itd., no ale jak uważacie że nie dacie rady, to pozatrudniajcie kilku(nastu) moderatorów, którzy pomogli wam, w tym porządkowaniu. Powinniście również założyć ogólny SB, wiem, wiem zaraz będziecie gadać, że mamy SB w naszych profilach, i od czego jest Chat oraz, że jest założony jeden temat w OFF-TOPIC'u w którym gada się, że tak się wyrażę, o dupie maryny o_o..

PS. Wiem, że zaraz, wszyscy na mnie naskoczą ;].
Becia jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.06.2009, 19:19   #592
lithium
Guest

przyjmij to na klate.

a tak serio, to ja sie caly czas zastanawiam po co wam nowy wyglad forum. ja jak tu siedze to sie nad tym nie zastanawiam - po prostu czytam posty ktore mnie interesuja, pisze cos jesli mam do napisania, a wyglad wydaje mi sie ze powinien byc przede wszystkim czytelny. i ten taki jest.
ogolny sb tez jest moim zdaniem zbedny - z tymi co chce gadam na gg, kom, przez priv, profil, czata, w odpowiednich tematach. po co jeszcze do tego ogolny shoutbox?
jedyne, z czym sie moge zgodzic to ze faktycznie, jest tu lekki balagan, chociazby w temacie o ts3. jednak wiem, ze ten dzial dopiero co powstal i potrzeba troche czasu by to uporzadkowac. ponadto bez przesady - jest wyszukiwarka i jak ktos chce to znajdzie to, co jest mu potrzebne.
no ale to tylko moje zdanie ;d

stare 09.06.2009, 19:32   #593
Becia

Tak, powinien być czytelny, ale powinno być wciąż ulepszane, unowocześniane.. A to szczerze mówiąc, stanęło w miejscu, i ma (chyba) stać, przez następne kilka(naście) lat. Co do tego SB - Ja bym tego całego czata usunęła, tak samo SB, w profilach, bo jak chcą ze sobą gadać, to niech gadają na Priv'ie. I zamiast tego całego bagna, dałabym, jeden ogólny SB, coś alla simy.pl ;>. Co do porządku - swego zdania nie zmienię ;].
Becia jest offline  
stare 09.06.2009, 20:09   #594
lithium
Guest

generalnie skoro sprawia ci trudnosc edycja posta czy rozeznanie sie w forum, to nie wiem czy poradzilabys sobie z 'nowoczesniejszym'. no chyba ze robiloby wszystko za ciebie
nie moge tez zrozumiec co ci przeszkadza czat czy sb w profilach - przeciez wchodzenie na nie nie jest obowiazkowe.

stare 09.06.2009, 20:15   #595
Invidia Semper

A według mnie SB to beznadziejny pomysł. Jest nas tu sporo, byłeś kiedyś na czacie onetu/wp? Nie można się normalnie porozumieć-aby tego uniknąć u nas, są wszelkie profile, offtopy i grupy. A jeżeli jakimś cudem będziecie się przenosić to ja przypinam się do kaloryfera, ewentualnie do sima w fioletowej bluzie. Myślę, że połowa zrobiłaby to samo.
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline  
stare 09.06.2009, 20:30   #596
Odyn
Admin Emerytka

nikt nic nie przeniesie, nie boj zaby

Odyn jest offline  
stare 09.06.2009, 21:28   #597
vivien
Administrator emerytka

Cytat:
Napisał Beatrix Zobacz post
Co do tego SB - Ja bym tego całego czata usunęła, tak samo SB, w profilach, bo jak chcą ze sobą gadać, to niech gadają na Priv'ie. I zamiast tego całego bagna, dałabym, jeden ogólny SB, coś alla simy.pl ;>.
Niech Cię ręka boska broni od usuwania czata!
Z czatu mam tak przemiłę wspomnienia ze to az niesprawiedliwe!
Widzisz, my NIE JESTEŚMY i nigdy NIE BĘDZIEMY coś ala simy.pl : >
jak nie pasuje, adres znasz, przeniesc sie mozesz :>
i na przyszlosc - masz cos do mnie, to powiedz mi to w cztery oczy, a nie 'obrabiasz mi dupe' w jakims temacie

vivien jest offline  
stare 09.06.2009, 21:52   #598
Rocket

Reputacja: 11

a teraz coś z zupełnie innej beczki: czy można wyłączyć dolny limit znaków w poście?
stare 10.06.2009, 08:59   #599
Becia

Zaczepiście, te forum wygląda gorzej niż moje byłe.. ^^, i będzie tak wyglądać przez następne lata ;D. Ale *****iooooooza, nie no mówię wam! ;D. Moim zdaniem ten temat jest zbędny, bo i tak nikogo nie słuchacie, macie na wszystko jakieś wymówki.. itd., itd..
Becia jest offline  
stare 10.06.2009, 09:07   #600
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał Beatrix Zobacz post
Ja proponowałabym zmienić wygląd forum, rozumiem, że logo i skórka, to wasz zabytek, ale nie rozumiem jednego - Sami założyliście temat, abyśmy dawali nasze propozycje zmian, ale wy nic nie zmieniacie, szczerze mówiąc macie to w czterech literach. Rozumiem inni gadają żeby zostawić wygląd forum, inni gadają co innego. Proponuję założyć ankietę, dotyczącą zmiany wyglądu forum, zobaczylibyśmy ile osób jest za zmianą forum, a ile przeciw. Bo to zaczyna się robić nudne.. x_X Prócz zmiany wyglądu, proponuję zamknąć forum na parę, paręnaście dni i posprzątać, oraz pousuwać zbędne tematy. Wiem, wiem, zaraz będziecie gadać, że nie da rady tego "ogarnąć", bo tego jest zbyt dużo.. itp., itd., no ale jak uważacie że nie dacie rady, to pozatrudniajcie kilku(nastu) moderatorów, którzy pomogli wam, w tym porządkowaniu. Powinniście również założyć ogólny SB, wiem, wiem zaraz będziecie gadać, że mamy SB w naszych profilach, i od czego jest Chat oraz, że jest założony jeden temat w OFF-TOPIC'u w którym gada się, że tak się wyrażę, o dupie maryny o_o..

PS. Wiem, że zaraz, wszyscy na mnie naskoczą ;].

Skoro widzisz jakieś głupie tematy, to możesz raportować post, albo dać linka. Wtedy usunę.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania