|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mój sim też zwinął wszystkie nagrobki simów, którzy pomarli, a z całą pewnością nie przyjaźnił się z połową z nich, a niektórych nie znał wcale.
Może to zależy od sytuacji, albo jakiś błąd w grze, czy coś. To tak samo, jak przy zmianie aktywnej rodziny: raz znika cały ekwipunek sima a czasem wszystko zostaje na miejscu
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Heh a ja testingiem zabilam yumi sekomoto (czy jak jej tam) bo mnie baaardzo wkurzala. ide na silownie - ona za mna. ide do parku poczytac ksiazke - ona tez. i tak wszedzie lazila az jej dalam nauczke, haha
spoczywaj w pokoju starucho
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
A mnie tam nikt nie śledzi. ;d |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Sorki chodziło mi oto:
Nie widziałem takiej opcji |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
bo yumi byla emerytka i wzielam wywolaj zmiane wieku i umarla ze starosci
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
A zna ktoś z was sposób by się dobrać do schowka w mauzoleum? Drażni mnie to, że nie mogę wyjąć stamtąd grobów simów, którzy umarli "pod moją nieobecność". Co prawda mam własne rodziny, ale kibicuję Agnieszce Zadek, Ćwirom i Kawalerom. Chciałabym by te rody miały całe pokolenia nagrobków w ogródkach bądź na cmentarzu ale nie w mauzoleum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Mój Sim, a ogólnie Simy, które miałam zawsze mają pecha w katakumbach.
Znajdują coś, ale ZAWSZE wychodzą takie czarne usmolone z włosami spalonymi, jeszcze się nie zdarzyło, żeby wyszły "normalne". Po za tym nie mogę znaleźć nasiona rośliny życia. Tyle już pozbierałam nasion i sadziłam, a tu nic.... już 3 razy znalazłam kwiat śmierci...wrrrr i nie wiem jak Wam, ale mi się podoba bardziej cmentarz w Riverviev, nie jest taki straszny. W Riverviev zauważyłam też (obok tego miejsca gdzie można podjąć karierę przestępczą), że rośnie tam roślinka, którą można karmić.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|