![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Niestety dopadł mnie błąd z muzyką w grze... Mianowicie nie słychać NIC oprócz muzyki podczas startu i ładowania gry, oraz "własnej muzyki" w radiu... Tryb tworzenia sima, kupowania, budowania, widok miasta - cisza.
(Wszelkie odgłosy działają dalej, problem dotyczy tylko muzyki) Czekam niecierpliwie na patcha, który pewnie prędko się nie ukaże :/ Ostatnio edytowane przez Szynszyl : 13.06.2009 - 19:41 |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Spróbuj w ustawieniach muzyki... Może tam coś się wyłączyło...
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Nie... to po prostu jeden z bugów w grze :/ Czytałem już na oficjalnym forum posty wielu osób zgłaszających ten błąd.
|
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zauważyłem jeszcze, że jeśli wynajęliśmy nianię pod nieobecność simów, a potem sim wraca np. z pracy to oczywiście niania kończy pracę, ale jeśli trzyma dziecko to nagle znika, pojawia się obok, a to dziecko raptem leży na ziemi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Jak moja simka idzie do pracy to woła opiekunkę. OK wszystko spoko tyle że gdy moja simka jest jeszcze w pracy, to wychodzi komunikat że Cindy (czyli opiekunka) jest oczekiwana gdzieś indziej i musi już iść. I wychodzi. Wtedy moja simka opusza pracę i jedzie do bachorka. Bez sensu.
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
No akurat w tym przypadku mogłaś zadzwonić po drugą, a ty wracać do pracy
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
mój sim spi w stroju wizytowym, a simka w ubraniu codziennym, natomiast np zamiast codzienniego ubiera sportowe itp. co jest? zagladalam do szafy - 'planuj stroj' czy cos takiego - ale tam wszystko jest ok.
??? |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
UsBuzzer, ale to nie logiczne. Zatrudniasz kogoś do pracy, a on wychodzi, tak po prostu...
Ale z drugiej strony, to na początku gry pisało 'Uważaj kogo zatrudniasz przez tel.' ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Jak się włączy kod MoveObjects On to można sprzedać sima za 0$... Co dziwniejsze, on nadal istnieje, tylko jakby został zawieszony w jakiejś próżni czy co... I ten ratusz okropnie mnie wkurza z ulicą Gówną
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|