|
|
#32 |
|
Reputacja: 10
|
W opcjach dachu w trybie budowania masz zaznaczone automatyczny dach. Odznacz i po ptokach
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Guest
|
Cytat:
Bo widzisz, pewnie te simy sa na podobienstwo panów z Maxisa, podobnie jak te nie wiadomo co z ich gry Spore. Tak więc należy się domyślać, że twórcy krztuszą się co drugi kęs, dostają często "pyskoskrętu", tupią (a może stepują) gdy płonie ich dobytek, czasem pewnie machają też ręką nad patelnią (taka kuchnia ?). I dlatego pewnie nazwali tę grę "symulacją". Pewnie toto symuluje ich życie... Bo cóż by innego ?Ja tam proponuję uznać TS3 mega bublem roku 2009, najbardziej oczekiwanym dodatkiem do TS2 ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Jedna z simek (kleptomanka) ukradła stoliki szachowe z parku w mieście (podobnie jak pomnik i latarnie.....). Pomnik i latarnie pojawiły się po pewnym czasie (nowe). Natomiast stoliki szachowe nie. Mimo to co jakiś czas odbywa się w parku turniej szachowy (lol). Simy stoją bezradnie a wydarzenie "jest w trakcie".... Pozdrawiam |
|
|
|
|
#35 |
|
Reputacja: 11
|
Kolejny błąd, Sim podjeżdża autem, a w tym czasie inne auto przejeżdża przez niego albo jego samochód, na skrzyżowaniach też samochody przejeżdżają przez siebie i co ? I nic, normalnie duchy i nieśmiertelność, kolejne niedopracowanie.
|
|
|
#36 |
|
|
No ale te groby... buuu. I jeszcze coś zauważyłem, ale to chyba było też i w TS2. Że niby sim awansuje, zarabia coraz więcej, a co do czego przychodzi to na ostatnim szczeblu kariery raptem pracuje 3 dni w tygodniu po 4-5 godzin i g**** zarabia! Co to za zarobek, jak ja zarabiam w karierze kucharza na ostatnim poziomie coś ok 350/h i pracuje od 15 do 20 czyli 5h! Ciągle kasy mi brakuje przez to, muszę dorabiać grając na gitarze i sprzedając motyle do ośrodka naukowego
To nie fair, zbudowałem dom i nie mogę go dobrze umeblować, stoją tylko jakieś stare rupiecie! Buuu...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
jak osiągniesz szczyt kariery,to możesz dalej pracować żeby osiągnąć podwyżkę.
musisz dalej ciężko pracować i rozwijać ten pasek oceny pracy,wtedy gdy go zapełnisz dostaniesz podwyżkę. |
|
|
|
#38 |
|
|
No ja wiem, ale zobacz, 3 dni pracy w tygodniu, w te 3 dni daj Boże jeden pasek podniosę, a potem 4 dni wolnego, i trzeba żyć znowu z gry na gitarze
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Guest
|
Uch... to prawda
Mam (a raczej miałem, nie żyje...) międzynarodowego superszpiega. Pracuje 4 dni w tyg. od 9:00 do 13:00. Poczatkowo zarabia malutko (dokładnie nie pamietam ^^). Jak mam zdobyć pieniądze na urządzenie życia temu simowi, jego żonie i bliźniakom?
|
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
U mnie ostatnio gdy grałam rodziną Kawaler i gdy w przejściu między schodami było zbyt dużo simów mała Bella staneła w miesjscu. Potrzeby spadały, głowa jej się ruszała a ciało nie. Zauważyłam jeszcze że np. gdy na sima czeka auto do pracy to jakieś inne auto po prostu przez niego przejeżdża.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|