|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Gra testowana na laptopie:
Intel CeleronM 1.86GHz (jeden rdzeń) 1GB ram Osobny GF 7400 Win XP SP3 + najnowsze sterowniki, poczyszczony system itd Gra spokojnie śmiga w 800x600 na niskich detalach... choć dysk w lapku trochę wolny więc potrafi zmulić jak 'mieli' dyskiem. Gra wykrywa 1024x768, średnio-niskie detale i też można pograć... choć czasem następuje utrata płynności; U siebie odpaliłem S3 z wymuszonymi ustawieniami w ust sterowników, maksymalne wygładzanie, wszystkie filtry, inne ustawienia ustawione na max jakość obrazu; Gra w 1920x1200 zaczyna tracić płynność... ale i tak nie jest źle. Ogólnie jeżeli komuś S3 nie chcą działać płynnie to nie ma sensu inwestować w Sims2. Sims3 są lepiej dopracowane niż S2. Tak wygląda S3 na max ustawieniach w grze + w sterownikach (uwaga! - 'ciężka' fotka): ![]() Ostatnio edytowane przez Pingwin : 21.06.2009 - 08:31 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
gra ma baaaardzo niskie wymagania. Chodzi mi znacznie lepiej niż Sims 2.
Mam komputer dosyc leciwy.. Athlon 2000 768 RAM ATI9600XT szału oczywiście nie ma.. najniższe detale.. zamułka na początku jest straszliwa, ale gdy załaduje wszystkie tekstury da się grac... jedyny minus - przyspieszania x4 działa jak x2;] i nie mogę dowolnie przeglądac miasta;] ale grac sie da;] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|