|  | #72 | 
| Guest 

| 

A ja mam tylko 128 Mb ramu i jestem ciekawa czy muszę sobie ją dokupić żeby gra chodziła płynnie ? czy może gdzieś indziej jest problem?
		 | 
|   | 
|  | #73 | 
| Guest 

| 

no to sie nie dziwie ze ci nie chodzi plynnie. ja na poczatku mialam 256 mb ramu i tez ledwo mi chodzila, dokupilam 1 gb i smiga mi szybciutko. wiec radze po prostu sobie dokupic ;p
		 | 
|   | 
|  | #74 | |
| Guest 

| Cytat: 
 Czyli mam dokupić sobie pamięć systemową żeby chodziła płynnie tak? A tak wogóle to dzięki wam wszystkim za pomoc bez wam nie dałabym sobie rady bo nie jestem że tak powiem ''obcykana'' w tych i owych sprawach. No i dzięki za cierpliwość bo zasypałam was pytaniami   | |
|   | 
|  | #75 | 
| Mod emeryt Zarejestrowany: 27.03.2007 Skąd: Vatican Płeć: MężczyznaPostów: 1,820 Reputacja: 9 | 

Nie masz dokupić pamięć RAM najlepiej 1gb w tedy powinno chodzić w miarę dobrze 
				__________________ Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine | 
|  |   | 
|  | #76 | |
| Guest 

| Cytat: 
  Zasugerowałem się najpopularniejszą przyczyną kłopotów z grą i brakiem informacji o pamięci systemowej. Przepraszam  Musisz dokupić pamięć RAM do komputera - to nie podlega dyskusji, ale nie licz na rewelacyjne efekty. Twoja karta graficzna jest bardzo mało wydajna jeżeli chodzi o granie - dobrze radzi sobie z filmami i zdjęciami, ale nie ma "zapasu mocy" by gwarantować płynną grę. Ocenisz to zresztą sama. Przy zakupie pamięci RAM zwróć uwagę na jej typ - pamięć DDR czy DDR2, żeby nie okazało się, że niepotrzebnie wydałaś pieniądze. Przy okazji grzebania w komputerze obejrzyj dokładnie okolice wiatraczka chłodzącego na karcie graficznej. Według informacji z innych for często występuje przegrzanie procesora karty co daje zakłócenia obrazu i powoduje uszkodzenie karty. Ostatnio edytowane przez MarekS : 30.06.2009 - 04:53 | |
|   | 
|  | #77 | 
| Guest 

| 

Nie no na rewelację to ja nie liczę   Ale chcę żeby gra po włączeniu uruchamiała się szybciej niż teraz (5 min!) Pozatym chcę żeby chodziła chociaż troszkę płynniej ,bo tak to wogóle nie da się grać  Mam więc nadzieję że karta RAM pomoże. Zadawałam tyle pytań bo nie chcę żeby pieniądze poszły na marne (nikt by nie chciał ) I mam nadzieję, że będę mogła w opcjach gry zmienić wszystko na średnią jakość a niektóre może na wysoką ....  Aha no i okazało się że typ karty RAM mam niestety DDR   | 
|   | 
|  | #78 | ||
| Zarejestrowany: 03.11.2006 Skąd: Wrocław Płeć: MężczyznaPostów: 1,738 Reputacja: 20 | Cytat: 
  Cytat: 
 | ||
|  |   | 
|  | #79 | 
| Guest 

| 

to jakis przedwojenny ten komp ze 128mb ramu    | 
|   | 
|  | #80 | 
| Guest 

| 

hehe nie no nie jest aż taki stary    |