![]() |
#51 |
Reputacja: 11
|
![]()
To jednak nie przez folder custom music, być może faktycznie przez ten plik na cenzurę... jednak prawie do końca się zainstalowało i póki co mam to co chce i działa wszystko bez zakłóceń, hacki też.
![]()
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
wyczytałam w necie,ze Ci którzy nie maja poprzedniej latki muszą ja zainstalować i wtedy dopiero można wgrać nowa aktualizacje,a co do haków,to jednym chodzą innym nie
|
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Może faktycznie trzeba mieć pierwszą łatkę, ale jej już w programie startu nie ma, pokazuje się tylko ostatnia aktualizacja...
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
można ja pobrać stad http://www.gamestar.de/downloads/pat...ie_sims_3.html
oraz nowa łatkę,dla tych którzy nie zarejestrowali gry,nie chodzi o piractwo,są osoby,które nie chciały i może nadal nie chcą zarejestrować gry i na punktach tez im nie zależy http://www.gamestar.de/downloads/pat...ie_sims_3.html Ostatnio edytowane przez Ilona : 30.07.2009 - 13:56 |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
LoL
_____ A ta 1 łatka z linków ilony też jest dla tych, którzy nie mogą zarejestrować gry? ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
zaktualizowałam grę i wszystko działa bez zarzutu,łącznie z hakiem na cenzurę
|
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 26
|
![]()
ilona - dzięki za linki; mam legalną wersję i konto na EA, ale ponieważ mam to na innym kompie, niż jest internet (na moim z kliku powodów nie mogę mieć), nic nie mogłam stamtąd ściągnąć. Przegięli już z tym swoją drogą; fani Simsów potrafiliby zrobić nie gorsze, a kto wie, czy nie lepsze dodatki, ale oni oczywiście chcą mieć monopol. Na dodatek nie mogę po prostu ściągnąć oficjalnego dodatku, muszę go ściągnąć przez komputer, na którym mam TS3.
BTW: Co znaczy "samotni rodzice nie mogą mieć dzieci" - chodzi tylko o adopcję, mam nadzieję? Bo jakoś mętnie to sformułowali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
no bo naprawili postep historii a jak byl jakis ludek sam jeden to on juz nie moze ze swojej simsowej woli adoptowac bachora
|
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poprawili parę dobrych rzeczy, jak to ze znikaniem rodzin czy z adopcją bachorów, ale i tak liczyłem na coś więcej. Większość poprawek to drobne błędy, o których nie miałem nawet pojęcia. Osobiście liczyłem jeszcze na poprawę sprawy z nagrobkami i ze znikającym wyposażeniem sima po zmianie rodziny. Ale dobrze, że choć tą adopcję naprawili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Gra się zaktualizowała, ale mam ogromny problem, bo się wyłącza... Wchodzi do ekranu ładującego z napisem The Sims 3 i po chwili się wyłącza i kicha.... co mam teraz zrobić ?
Nie chcę reinstalki, bo nie mam spakowanej rodziny... albo napiszcie chociaż w jakim folderze są moje stworzone rodziny, żebym mogła je jakoś w grze umieścić, z tymi aktualizacjami to mnie w końcu szlak trafi. ![]()
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 31.07.2009 - 11:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|