|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To ja może teraz przedstawię niezbyt ciekawą historię mojej simki, no ale się nie dziwcie, Hamming dopiero co zrobił jej dzieciaka xd
Aha, i Saheli, ja jestem za kandydatką nr 3 ![]() Tak więc... Rose była zwykłą, młodą kobietą... Oprócz tego, że ubierała się dziwacznie i już od początku chciała zostać gwiazdą. Dobra, to od nowa. Rose była żądną przygód kobietą. Zawsze pasjonowała ją gitara i taniec, więc nie zwlekała - od razu zaczęła się uczyć tańczyć, i grać na tym zacnym instrumencie... No może niezbyt zacnym, bo to była gitara elektryczna. ![]() ![]() Jako iż panna Shari była uzdolniona muzycznie oraz tanecznie, szybko się nauczyła dobrze tańczyć i coś tam brzdąkać na gitarze. Ale kobieta chciała być znana... chciała, żeby ludzie ją wielbili... Chciała mieć pieniądze! A ja nie chciałem grać tylko simką, więc szybko Rose polubiła pierwszego, lepszego pana. No, niezbyt pierwszego, lepszego, bo nie chciałem, żeby jej potomstwo było brzydkie. Poza tym, ja też nie chciałem zbytnio grać brzydkimi simami. Ale do rzeczy. Młoda gwiazdka po zaprzyjaźnieniu się z Lolą Belle poderwała nie jakiego Matthew Hamminga. Dziwnie szybko ją polubił (testingcheatsenabled true ![]() ![]() Najpierw Rose i Matthew zaczęli tylko rozmawiać... ![]() Potem flirtowali ze sobą i patrzyli sobie głęboko w oczy... ![]() Następnie zaczęli się ze sobą namięęęętnie całować (Ach, cóż za namięęętność ![]() ![]() Aż w końcu się trochę zabawili... ![]() Rose po namiętnej nocy wróciła do domu (i się okazało, że Hamming jest kuźwa wampirem ;/ Ale potem pomyślałem, że się przemieni w laboratorium ;p Niestety musiałem wszystkie znajomości kodem odbudowywać, bo paparazzi się jakoś dowiedzieli i rozpuścili plotkę, że Rose spała z osobą okulistyczną, czy jakoś tak ;p), ale nie dawała spokoju Matthe'owi (?) i wieczorem zadzwoniła do niego. Umówili się na dyskotekę w klubie "Jasnota". ![]() Świetnie się bawili, a po dyskotece Rose spotkała miła wiadomość - Matthew zapytał się czy młoda panna Shari się do niego nie wprowadzi - dziewczyna się zgodziła, rzecz jasna. Po kolejnej ciekawej nocy z panem Hammingiem, okazało się że Rose zaszła w ciążę. Kobieta była szczęśliwa (ja też, przerobiłem Hamminga na młodego dorosłego, ale i tak będzie dziecko - u mnie nigdy pary "młodo dorosłe" nie miały dziecka ![]() ![]() ![]() I to by było na tyle... Dalsze losy tej dziwnej, ale jakże uroczej rodzinki poznacie najprawdopodobniej jutro! Ostatnio edytowane przez Electric Shabet : 08.07.2011 - 23:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmmm...powiem szczerze,że niespodziewałam się takiego poparcia dla Madi,tym bardziej,że Madi to twarda sztuka i jak narazie nie ulega urokowi Jamala
![]() No ale,narazie zostawiam tamtą rodzinke i przenosze się do Emanuela i Dzwoneczka Atkins. Biedna Elizabet Cook-Atkins zmarła w wyniku pożaru i teraz to jej syn i synowa dzierżą władze nad "Motylą Willą" (willa nazywa się inaczej,ale twórca tego pieknęgo domku nawrzucał strasznie duzo obiektów z motylami i teraz lataja mi nawet po domu) Emanuel bardzo kocha swoją mała córeczkę Danusię i pomoga jej w odkrywaniu świata. Na początek może nauka chodzenia? ![]() Pogawędka z córeńką. ![]() Danusia dzieki miłości rodziców rosła jak na drożdzach. Mimo młodego wieku już uczyła się gry na różnych instrumentach i spiewu,którego wysłuchiwał kochany WP. ![]() ![]() ![]() Gdy podrosła zapragneła nauczyć sie wędkować. Codziennie po szkole chodziła po mieście i szukała ciekawych zakatków gdzie moznabyło złowić nowe gatunki ryb. ![]() W tym samym czasie Dzwoneczek dokształacała sie w dziedzinie logiki. Najbardziej lubiła eksperymenty przy stole z chemikaliami. Udało jej się stworzyć Eliksir Duchów,więc postanowiła zrobić męzowi niespodziankę i sama stała sie duchem. ![]() Małzonkowie dla podtrzymania tempeatury w związku prócz regularnego bb siłowali sie nad szachownicą. ![]() Nadzszedł dzień urodzin Danusi. ![]() Jako nastolatka była bardzo inteligentna i wielką wage przykładała do nauki. Zapragneła zostac ordynatorem szpitala w przyszłosci i zapisać się na rózna zajęcia pozalekcyjne. Czesto prosiła ojca by ją douczał. ![]() Oczywiscie nie sama nauką człowiek zyje. Danusia po kilku dniach w szkole poznała przystojnego Leonardo Mefisto,który całkowicie zakręcił jej w głowie. ![]() ![]() Niestety rodzice postanowili Danusie wysłać do szkoły z internatem by mogła się rozwijać,więc dziewczyna musiała zakończyć swój romans z Leonardo. Przed dzień wyjazdu udało im sie pojść jeszcze na szkolna studniówkę. Jednak czas na studiach zlatuje szybko i po jakims czasie Danusia wróciła do domu z dyplomem. ![]() Oczywiście postanowiła odświezyć znajomość z Leonardo.Jak się okazało pod jej niepobecność wybranek stał sie wampirem OoO,ale i tak po pierwszej randce wylądowali w łóżku. ![]() Teraz Danusia spodziewa sie dziecka,ale jeszcze nic nie mówiła Leonardo. Pragnie zrobic mu niespodzianke,ale czy mu się spodoba...? |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
to jest ta dziennikarka co ma corke z twinbrook, polubilem ja dosyc
[IMG]http://i56.************/2l8uj4g.jpg[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ok, przedstawiam wam moja rodzine Tanaka.
Oto Hikari Tanaka - niesmiala dziewczyna, lubiaca malowac, pstrykac fotki i kocha slodkie rzeczy, interesuje sie ekologia. Po wkroczeniu w dorosle zycie wprowadzila sie do mieszkania w Sunset dzielac je z tutejszym wspollokatorem - Kai'em. ![]() Kai Hiwatari - towarzyski i atrakcyjny mlodzieniec, uwielbia gotowac, po skonczonych studiach marzy zostac kucharzem piec iogwiazdkowym, buntowniczy , a zarazem pociagajacy wsrod dzieczyn z miasta. ![]() Pierwszy dzien Hikari opieral sie z znajomoscia zasad w mieszkaniu i poznaniu swojego wspollokatora. ![]() Po uzgodnieniu podzielili sie obowiazkami - Kai gotowal... ![]() ...zas Hikari sprzatala mieszkanie. ![]() Pierwszy wspolny posilek - kolacja byla przepyszna, troche dretwa atmosfera, gdyz Hikari nie wiedziala co mowic. ![]() Kai nie proznowal - uczyl sie pilnie o gotowaniu jak w teorii tak i w praktyce. ![]() Hikari zatrudnila sie w ratuszu jako malarka, gdyz od dziecinstwa kochala malowac obrazy. ![]() Po jakims czasie Hikari i Kai zaczeli sie spotykac, umawiajac sie na randki i spedzajac ze soba duzo czasu. ![]() Kai wiedzial, ze Hikari kocha slodkie rzeczy i jest romantyczka, dlatego sprawil dla niej maly prezent ![]() ![]() Jak tylko sie dalo obydwoje siadali na trawie w parku i ogladali wspolnie spadajace gwiazdy. ![]() Podczas ktorejs randki Kai nie wytrzymal i pocalowal z nienacka Hikari ![]() ![]() Po powrocie golabeczki byly ciagle w milosnym nastroju, calusy, przytulanki, patrzenie sobie w oczy...<moze i buntownik, ale delikatny byl ;D> ![]() Hikari flirtowala z Kai'em, az ten nie wytrzymal burzy hormonow xD <czyzby to bylo zaplanowane Hikari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
O rajuśku,oni są boscy! Szczególnie dziewczyna. Proszę daj ją do pobrania bo się zakochałam. Do zdłudzenia przypomina mi mange.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
o jejku boscy są !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Jejku, jejku... eyvee, twoi simowie są... suuuper! Naprawdę, piękni!
![]() To może na początek zdjęcie Mirandy po zmianie stylu. ![]() Matthew zaczął się bardziej opiekować swoim dzieckiem, ![]() a dziewczynom to się chyba podobało. ![]() ![]() ![]() W między czasie Miranda podrosła... ![]() ![]() ...A Rose zaszła w drugą ciążę. ![]() Tutaj wspólne oglądanie telewizji. ![]() W końcu urodziły się zdrowe córeczki. ![]() Ally ![]() Nelly ![]() Wspólna zabawa klockami. ![]() Zabawa ze starszą siostrą. ![]() Miranda huśta się na huśtawce... ![]() ...pierwszy obraz (kosztował chyba 12$, czy coś takiego, haha ![]() ![]() ...historia o duchach (a w tle Matthew z Ally ;p)... ![]() ![]() ... i urodziny! ![]() Buźkę ma według mnie ładną. ![]() Ale po całkowitej zmianie, jest według mnie idealna! I to byłby koniec. Jak myślicie, bliźniaczki i Miranda są ładne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dobra, wróciłem z nudów do grania
![]() trutttu...! RODZINA FUSCO odcinek 9 W poprzednich odcinkach: Felicia po śmierci męża bierze ślub z dużo młodszym od niej Tonym. Leonowi (jej synowi) zbytnio to się nie podoba i postanawia wyprowadzić się z domu. Leon kupił sobie mały, betonowy domek na przedmieściach: ![]() Wreszcie czuł, że jest niezależny i wolny. Niestety, po kilku dniach, kiedy poszedł do parku podrywać jakąś pannę, kogo spotkał? Oczywiście,że Felicie ![]() ![]() Matka jednak go rozumiała i nie wyrażała żadnej dezaprobaty. ![]() Kiedy poszła, Leon dalej zaczął rozmawiać z piękną nieznajomą. ![]() A jak to się skończyło.... sami wiecie ![]() ![]() Potem zmieniłem rodzinę aktywną na Fusców. Co mnie spotkało na samym początku? Pożar ![]() ![]() Tutaj Tony poprawia swoje umiejętności majsterkowicza: ![]() A Alyson uwielbia przyrodę ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z tego Tony'ego to niezły mięśniak...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
No tak w sumie niezbyt mi się podoba, ale znalazłem go w miescie i taki już został o.O Ale Alyson za to muszę cycki powiększyć
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|