Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.04.2004, 08:05   #11
Nyśka
Guest

Domyślnie

Pewnie jest....ale mogą być jakieś błędy.a i można nawet w taki sposób zepsuć sobie gre i wtedy trzeba ja instalować jeszcze raz.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.04.2004, 20:15   #12
SOSIk_ona
Guest

Domyślnie

moim zdaniem glupio sie tam mieszka.....czuje sie taka odrzucona....i wogule

stare 28.04.2004, 21:58   #13
bloodwave
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by trucizna@Apr 28 2004, 06:17 AM
Czego nas się o to pytasz? Jak umiesz to kombinuj sam. A potem nam tylko powiesz czy już coś ci sie udało wykombinować
majne GAT aj em łumen!!!! kobita jestem !!!.......i niestety nie da sie nic zrobić... <_< chyba....zreszta racja nie chce sobie gry psuć ..ale ja tak bardzo bym chciałą mieszkać tam gdzie jest ta jesienna trawa

stare 30.04.2004, 20:29   #14
(ZuJotek)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by ela@Apr 11 2004, 11:15 AM
A w instrukcji pisze ze mozna odwiedzac dzialki w abrakadobrowie ale tylko jesli tam sie mieszka...Ale ja nie umiem...Nie wiem dlaczego..Pisze mi ze to dzialka prywatna i ze nie mozna..
Słuchaj wytłumacze Ci to tylko że jak nic nie zrozumiesz to się nie zdziwię Więc tak, przedewszystkim twoja rodzinka musi mieć 1000 magimonów (zdobyć je można pojedynkując się, robiąc sztuczki przed publicznością itd.) 1000 magimonów kosztują te dwa mniejsze domki, a ten duży kosztuje 1500 to troszkę dużo ( ) nio i jak tą rodzinkę wyeksmitujesz to musisz wejść w dzielnicę abrakadobrowa. W lewym górnym rogu jest taki znaczek jak do tworzenia rodziny, kliknij na niego i wybiesz swoją rodzinkę potem wybierz zakwaterowanie sima czy coś takiego i wybierasz domek, proste co( ) hmm... ciekawe czy mnie rozumiesz <_<

stare 01.05.2004, 13:49   #15
Kama2002
Guest

Domyślnie

To najzwyczajniejsza bujda! Działka za 1500 Magimonów jest głupia Dom malutki (większość niezbędnych sprzętów musiałam trzymać na dworze, a poza tym jest dość nierówny teren...

stare 01.05.2004, 15:39   #16
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

nom wiem, wprowadzilam sie tam kiedys. nawet ten najwiekszy dom taki jakis maly jest. zrezygnowalam z mieszkania tam bo mi sie nie podobalo! ale jak teren jest krzywy to mozna go chyba wyrownac, co nie?? <_<

stare 01.05.2004, 16:00   #17
Kama2002
Guest

Domyślnie

Jasne, tyle że jest tak zdeformowany, że żeby było spox trzeba dom wyburzać, bo inaczej jest napisane: Tego terenu nie można modyfikować...

stare 01.05.2004, 20:30   #18
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

nom, wiem cos o tym. spox, ale jak domek za maly, to mozna go wyburzyc, wyrownac teren i zbudowac nowy! :lol:

stare 01.05.2004, 21:01   #19
Kama2002
Guest

Domyślnie

To zajmuje zbyt dużo czasu Poza tym nie lubię budować domów... Jak ktoś chce to niech mi ktoś zbuduje na masę strraszny dom

stare 03.05.2004, 13:18   #20
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

a ja uwielbiam budowa i urzadzac domy! a te straszne wychodzą mi naprawde swietnie! :lol: serio mowie!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania