|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam trochę inny problem. Otóż, zainstalowałam ponad 1GB dodatków .packages i po jakimś czasie, gra zaczęła się zacinać, zapisywanie trwało godzinami. Po kolejnych dodanych dodatkach, gra się uruchomiła, ale ładowanie mapy trwało około 3h. Nie wiem, co się dzieje, a nie chciałabym pozbywać się dodatków, bo głównie na nich opiera się moja gra.
Usunęłam na moment folder z tymi plikami i działa bez zarzutów. Mam za słaby komputer czy może, w którymś z dodatków był jakiś krzaczek? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Możliwe, iż masz za słaby komputer, ale nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dodatki package oczywiście w pewnym stopniu spowalniają grę. Ale raczej nie aż tak drastycznie i to przy zaledwie 1gb plików.
Być może jak wspomniałaś/eś jeden z dodatków powoduje ten stan rzeczy. Gdzieś jest jakiś programik do sprawdzania i wyłapywania wadliwych dodatków, ale nie orientuje się aktualnie gdzie go znaleźć. Może ktoś inny Ci zaraz linka podeśle, albo ja później znajdę.
![]() |
#4 |
|
![]()
Będę bardzo wdzięczna, bo mam nowy komputer i dość silny, więc jestem zaskoczona takim stanem o.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ponawiam prośbę o program do usuwania szkodliwych dodatków z sieci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Wybacz, zapomniałem o Tobie
![]() Dziwne, że nikt mnie nie ubiegł w podaniu linku. Proszę bardzo: http://www.modthesims.info/download.php?t=387006
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie jestem pewna, czy to odpowiedni temat, ale no trudno. Zaryzykuję ^^.
Otóż kupiłam oryginalną płytę the sims 3 po zmroku. Niestety mój komputer jej nie widzi. Dodam, że na laptopie brata działała w porządku i gra się zainstalowała. Poprzednie dodatki działały bez zarzutu włącznie z średniowieczem. W czym tkwi problem? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiem, że to nie jasna odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hejka,mam wielki problem ponieważ pożyczyłam koleżance The Sims 3,WP,na,k,szj,pz,iwp...
No i ona instaluje ts3 a tam na 99% wyskakuje jej komunikat "Wyskoczył błąd, instalacja aplikacji zostanie przerwane" i się wyłącza. U mnie odinstalowałyśmy wszystkie dodatki i akcesoria i podstawę i instalowałyśmy a u mnie nic takiego nie wyskoczyło dziwne,nie ? Normalnie się u niej zainstalowało,kiedyś u niej działało... Ma ona laptopa vaio(fioletowego) i jakoś wcześniej działało a u mnie dalej normalnie działa... Prosiła bym o szybką odpowiedź bo ona za 2 dni wyjeżdża do Anglii,dla wiadomości to ta moja koleżanka Nikki(Nikola)... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak jak w temacie. Włączam grę naciskam play jest czarny ekran i wywala mnie do pulpitu. Co robić?
Nie znam się na sprzęcie, ale mam dysk 3 gb, kartę graf. Nvidia GeForce GT 512mb. Rozdzielczość 32 bit'y. Czytałem o takim problemie i niektórym pomagały starsze sterowniki. Inni mówią, że muszę sformatować komputer. Co robić, miał ktoś już taki problem? Proszę bez spamu. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|