|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
Myślę, że fajny byłby dodatek, w którym simowie żyliby w przeszłości, np. starożytność w Grecji lub Rzymie albo XVIII w. i simowie z tymi idiotycznymi, białymi perukami
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Może i tak będzie, z Karierą i wehikułem czasu ;D
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
The sims 3 zwierzęta
Cos z konmi i np. Zawody agility dla psow, wystawy, itp... (mój świat )Cus jak 4 pory roku by sie przydalo, ale zeby byly wakacje ![]() TS3-gwiazda - nie bylo w dwojce, nie gralam, ale ten sam fakt.. angel14 - nawet fajny pomysł z tymi kosciolami, taki kosciul to by sie przydal, choc religie.. nie przejdzie na peewno
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja chciałabym The Sims 3 Zwierzaki i The Sims 3 Cztery pory roku!
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
O tak! 4 Pory roku były genialne. Jak strasznie brakuje mi śniegu, ubierania simów odpowiednio do pogody, szklarni, bałwanów i gwiazd oraz pingwinka
Do tego spiralnych schodów, więcej karier i ciuchów, które nie wyglądają jakby je pięciolatek na simach malował, tylko jak zwyczajne ubrania i makijaż :/ Normalniejsze fryzurki też by się przydały...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Fajnie było by gdyby zrobili dodatek podobny do "Abrakadabra" i "Osiedlowe życie". Czyli z czarodziejami.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Zwierzaki z końmi
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
The Sims 3: Zwierzęta Domowe
Chodzi mi tu nie tylko o psy, koty, szynszyle (chomiki), rybki i papugi. Chodzi mi też o węże, żółwie, jaszczurki, króliki, myszy oraz szczury i pająki (chociaż ich nie lubię). Najlepiej by było, gdyby je również dało się edytować, a nie zrobić da się psa i kota, a ptaka da się tylko wybrać. Jednak, jako że to były by "Zwierzęta Domowe", to fajnie by było wprowadzić również gospodarstwo, skoro niby da się zrobić w trójce pole. Tutaj wzoruję się na niedosycie z CPR, ponieważ jeden sim z Kwitnących Wzgórz (Donald Szpadel?...) miał jakby stajnię, czy coś w tym stylu, bo były tam boksy dla koni. Więc do "Zwierząt Domowych" można by dodać farmę: konie, krowy, owce, osły, byki, kury, indyki, gęsi... chociaż było by tego troszkę dużo. Mogłaby dojść również nowa komenda dla psa "pilnuj zwierząt" lub coś w tym stylu. Długo się zastanawiałam nad tym pomysłem, więc mam nadzieję, że coś z farmą i edytowaniem wszystkich zwierząt będzie. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Popieram wypowiedzi Alicia i Searle.Fajnie byłoby mięć konie oraz przydałyby się pory roku i wakacje!
A ja chciałabym, żeby wyszły The Sims 3 zoo lub The Sims 3 park rozrywki. Simy mogłyby całymi rodzinami wybrać się zoo pooglądć egzotyczne zawierzęta lub wybrać się na przejażdżkę kolejką górską! |
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 14
|
A ja bym wolał The Sims 3 Zoo, tzn. oprócz zwierząt domowych, zwierzęta w zoo, nowa kariera (chyba wiadomo jaka), możliwości ogólnie związane ze zwierzętami
EDIT: @up: dopiero teraz przeczytałem Twój post
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|