![]() |
#141 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Opisze dokladnie:
1.Instalacja The Sims3 2.Instalacja The Sims 3 Wymarzone Podróże 3.Aktualizacja gry 4.Pod koniec aktualizacji wyświetla się: W pliku C:/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3 Wymarzone Podróże/GameData/Shared/DeltaPackages/p02/contc7f1.rra wystąpił następujący błąd: Odmowa Dostępu (0x5) Przyciski: Przerwij Ponów próbę Ignoruj -jesli tego nie zaaktualizuje to gra sie nie wlacza ;( Pomóżcie... ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Szukałam na forum takiego tematu, ale nie mogłam znaleźć konkretnej odpowiedzi. Mam problem z aktualizacją. Gdy włączam aktualizacje wyskakuje błąd: http://img682.imageshack.us/i/problemmt.jpg/
Co zrobić?? |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
witam. mam problemy z aktualizacja sims 3. za kazdym razem pojawia sie bład ( aktualiza nie zostaje ukonczona ).wie ktoś moze dlaczego i co z tym zrobić?
A teraz w ogóle nie mogę uruchomić gry... POMOCY @modedit: nie pisz kilku postow pod rzad, uzywaj opcji edytuj. Ostatnio edytowane przez lithium : 17.04.2010 - 17:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
|
![]() Cytat:
Z tego co właśnie wyczytałam w necie, masz problem z modem na zdejmowanie cenzury (wystarczy wpisać w google dfc-gorilla). Ludzie radzą wykonać następujące kroki: - włożyć płytkę do napędu i wybrać "eksploruj" - wybrać Game - Bin - znaleźć plik zwany: Shaders_Win32.precomp - skopiować plik i włożyć go tam gdzie masz moda na mozaikę na simach. Nie wiem czy to rozwiąże problem u ciebie, bo ja tego nie robiłam. Nie poprawiam sobie gry różnymi modami i innymi podejrzanymi możliwymi rozwalaczami gry. Nie wiem też czy masz mod na zdejmowanie cenzury. Tak czy siak, mam nadzieję, że to pomoże. Miałam dobre chęci ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Jeżeli problem dotyczy gry w podstawowej wersji (samo TS3) , to rozwiązaniem może być przywrócenie pliku jak opisano wyżej. Podmiana pliku Shaders_Win32.precomp była pierwszym modem na cenzurę (mozaikę) i działała tylko z podstawową wersją gry.
Ponad to, przed każdą aktualizacją gry, należy usunąć z niej wszystkie elementy niestandardowe, to znaczy pliki dodatków package, oraz pliki zapewniające ich odczyt. Bez względu na to, czy dodatki umieszczane są w grze ręcznie, czy też za pomocą TS3 Install Helper Monkey (tzw. Małpki), trzeba wyszukać i przenieść w inne miejsce (po za katalog gry) następujące pliki i foldery: - folder Mods - wraz z zawartością ( Program Files/Electronic Arts/ The Sims3) - plik Resorce.cfg ( Program Files/Electronic Arts/ The Sims3) - plik d3dx9_31.dll ( Program Files/Electronic Arts/ The Sims3/Game/Bin) Po dokonaniu aktualizacji wymienione pliki trzeba przywrócić na ich poprzednie miejsca. Ostatnio edytowane przez Ton : 18.04.2010 - 00:53 |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Chcę wgrać sobie the sims 3 WP. Lecz nie mogę bo wyskakuje mi błąd, że .. :
NIEUDANA AKTUALIZACJA GRY THE SIMS 3 nie wiem co zrobić. pomóżcie .
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Witam.
Gdy chcę zainstalować prosi o aktualizacje więc klikam tak,potem jest błąd i instalacja zostaje przerwana. Wie ktoś jak to zainstalować ? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
przeczytać tematy o błędach przy aktualizacjach i zastosować się do rad tam opisanych,ręce opadają,jak się czyta takie posty,ile razy można o tym samym pisać
|
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
czytałam ;D i nic. ;D
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |